STIMULATOR PROSTATE Chisa Black Mont

Doživite nove razsežnosti orgazmičnih občutkov, ki jih še niste doživeli. Prestavljamo vam stimulator prostate Black Mont. Od ostalih stimulatorjev se razlikuje zaradi svoje edinstvene oblike, ki bo brez neprijetnih občutkov maksimalno stimulirala vašo prostato. Da bo vaše doživetje še bolj izpopolnjeno, pa bo poskrbel vibracijski dodatek, ki ponuja kar 7 stopenjsko vibriranje. Sestavljena iz kvalitetnega silikona, ki ne vsebuje ftalata, bo poskrbel, da bodo vaši užitki še bolj prijetni in brezskrbni. Namenjena je tako začetnikom, kot tudi tistim, ki tovrstne izdelke že uporabljali.
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 25,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CN-330704066, CHISA00027
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 25,49 €

Doživite nove razsežnosti orgazmičnih občutkov, ki jih še niste doživeli.

 

Prestavljamo vam stimulator prostate Black Mont. Od ostalih stimulatorjev se razlikuje zaradi svoje edinstvene oblike, ki bo brez neprijetnih občutkov maksimalno stimulirala vašo prostato. Da bo vaše doživetje še bolj izpopolnjeno, pa bo poskrbel vibracijski dodatek, ki ponuja kar 7 stopenjsko vibriranje. Sestavljena iz kvalitetnega silikona, ki ne vsebuje ftalata, bo poskrbel, da bodo vaši užitki še bolj prijetni in brezskrbni. Namenjena je tako začetnikom, kot tudi tistim, ki tovrstne izdelke že uporabljali.

 

Stimulator je sestavljen iz treh delov in sicer:

  • P spot masažer, ki masira vašo P točko oziroma prostato. Malce zaukrivljena glavica vam bo prinesla nepopisljive občutke.
  • Vibrajoči masažer za presredek, ki vam bo v kombinaciji z ostalima dvema funkcijama nudil užitke in sproščal vaše mišice
  • Vibrajoči vodoodporni vstavek (Bullet), ki premore kar 7 funkcijsko vibriranje

 

Izdelan je iz visoko kakovostnega silikona, ki ne vsebuje ftalata, ter je kožnemu tkivu prijazen. Prav tako pa ne povzroča alergij, ter vam s tem zagotavlja, da se boste lahko brezskrbno predajali strastem. Doživite popolnoma nove užitke, ki vam jih bo prinesel stimulator prostate. Narejen posebej za moško telo, bo stimuliral vaše najbolj pomembne točke in vas popeljal do nevrjetnih orgazmov. Uporabljate ga lahko kot predigro, ki bo brez dvoma vodila v strasten seks.

Za bolj prijetna občutja vam priporočamo souporabo analnega lubrikanta.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties 2019
VelikostOd 10 do 15 cm
DodatnoBaterijski vložek: LR1 (vključen)
MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULATOR PROSTATE Chisa Black Mont
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli