STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Leonard

Naj bo vaše srečanje s 'P' točko polno orgazmičnih občutkov.. Stimulator prostate Leonard je tukaj, da v celoti poskrbi za to! Ergonomsko oblikovan, obogaten z najbolj kvalitetnim silikonom, ter obenem povsem prilagodljiv, je stimulator prostate Leonard izdelan za vse moške, ki radi uživajo v spolnosti. Njegovo velikost boste lahko povsem prilagodili svojim željam, saj se konica stimulatorja napihne do poljubne velikosti. Poleg vsega vas bo stimulator navdušil tudi z intenzivnimi vibracijami, in sicer kar z 12 različnimi funkcijami. Raziskujte svoje telo in doživite še bolj intenzivne orgazme. S stimulacijo P točke se boste vedno povzpeli do ekstaze!
Redna cena 59,99 € Akcijska cena 50,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01060
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 50,99 €

Naj bo vaše srečanje s 'P' točko polno orgazmičnih občutkov.. Stimulator prostate Leonard je tukaj, da v celoti poskrbi za to!

 

Ergonomsko oblikovan, obogaten z najbolj kvalitetnim silikonom, ter obenem povsem prilagodljiv, je stimulator prostate Leonard izdelan za vse moške, ki radi uživajo v spolnosti. Njegovo velikost boste lahko povsem prilagodili svojim željam, saj se konica stimulatorja napihne do poljubne velikosti. Poleg vsega vas bo stimulator navdušil tudi z intenzivnimi vibracijami, in sicer kar z 12 različnimi funkcijami. Raziskujte svoje telo in doživite še bolj intenzivne orgazme. S stimulacijo P točke se boste vedno povzpeli do ekstaze!

Stimulator prostate Leonard je izdelan z namenom, da bo vaše raziskovanje 'P' točke karseda prijetno in na koncu tudi orgazmično! Posebna ergonomska oblika sestavlja zaobljeno konico ter držalo s katerim bo vstavljanje še posebej enostavno. Ko si zaželite še večje užitke, pa enostavno napolnite pripomček in povečajte njegovo konico do poljubne velikosti. Stimulator Leonard ima 12 različnih vibracij, ki pa so osredotočene na zgornji del stimulatorja, da jih boste resnično dobro občutili v vaši 'P' točki. 

 

- Ergonomska oblika za enostavno raziskovanje prostate.

- Izdelan posebej za moške.

- Izdelan iz vrhunskega, telesu prijaznega silikona. 

- Prijetna gladka tekstura.

- 12 funkcij vibracij, ki so osredotočene na konico s katero izvajate stimulacijo. 

- Povsem vodoodporen!

- USB napajanje. 

- Možnost povečanja velikosti konice z napajanjem zraka. 

 

Povečajte centimetre in povečajte užitke!


Z enostavnim polnjenjem zraka boste pridobili na širini stimulatorja Leonard. S pritiskom na gumb na ohišju boste lahko pričeli z povečavo velikosti, medtem, ko boste z drugim gumbom v trenutku sprostili zrak in ga vrnili na prvotno velikost. Tako enostavno!

 

Začetna širina: 3,1 cm

Končna širina: 4,5 cm 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love 2019
VelikostOd 10 do 15 cm
DodatnoVelikost: 13,5 cm x 3,1 cm (Z napajanjem 4,5 cm)
MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Leonard
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli