STIMULATOR Pretty Love Romance 3 in 1

Prihaja vrhunski stimulator, ki v enem združuje kar 3 različne pripomočke. Stimulator Romance je sestavljen iz fiksnega spodnjega dela z gumbki za upravljanje funkcij, ter 3 zamenljivih nastavkov. Ob vsaki uporabi boste tako lahko doživljali povsem nove občutke. Raziskovanje pa se ne preneha pri zamenjavi nastavkov, ampak vas vedno znova navdušijo tudi njegove funkcije. Ta edinstveni pripomoček namreč združuje kar 12 različnih funkcij vibracij ter 12 funkcij sesanja, ki jih lahko preizkusite posamično ali pa celo skupaj. Spodnji del stimulatorja ima posebno obliko, da se prilega vaši dlani in tako omogoča lažjo uporabo. Kateri nastavek pa boste vi preizkusile najprej?
Redna cena 89,99 € Akcijska cena 44,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00996
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 89,99 €

Prihaja vrhunski stimulator, ki v enem združuje kar 3 različne pripomočke.

 

Stimulator Romance je sestavljen iz fiksnega spodnjega dela z gumbki za upravljanje funkcij, ter 3 zamenljivih nastavkov. Ob vsaki uporabi boste tako lahko doživljali povsem nove občutke. Raziskovanje pa se ne preneha pri zamenjavi nastavkov, ampak vas vedno znova navdušijo tudi njegove funkcije. Ta edinstveni pripomoček namreč združuje kar 12 različnih funkcij vibracij ter 12 funkcij sesanja, ki jih lahko preizkusite posamično ali pa celo skupaj. Spodnji del stimulatorja ima posebno obliko, da se prilega vaši dlani in tako omogoča lažjo uporabo. Kateri nastavek pa boste vi preizkusila najprej?

Če se težko odločite kateri pripomoček bi izbrale, vam lahko olajšamo odločitev. Zakaj nebi izbrale takšnega, ki združuje kar 3? Stimulator Romance je sestavljen iz klasične vakumske šalčke, bolj odprte, ter dolgega nastavka, ki ga lahko uporabljata tudi v paru. To je pripomoček, ki ga boste lahko popolnoma prilagodile svojim željam in potrebam.

  • 3 zamenljivi nastavki 
  • Enostavna uporaba
  • Vibracije ali sesanje: Vsaka možnost ima 12 različnih funkcij
  • Vodoodporno
  • Enostavno USB napajanje
  • Vrhunski silikon
  • Edinstven dizajn
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Napajanje: USB

Velikost: Različne velikosti nastavkov

MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULATOR Pretty Love Romance 3 in 1
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki