STRAP-ON Baile Passionate Harness

Za posebno strastno doživetje poskrbi vrhunski strap-on Baile Passionate Harness. Strap-on je izdelan iz elastičnega in prilagodljivega traku, ter realističnega penisa. Trdni penis ima detajle ven in glavice, ki vam omogočajo realistično doživetje. V dolžino meri zadovoljivih 19 centimetrov, in ga je moč uporabljati tudi posamično, brez strap-on nastavka. S strap-onom bodo vaši odnosi še daljši, saj boste lahko tudi ob premoru, ali po izlivu nadaljevali svoje odnose. Lahko pa ga prepustite tudi vaši dragi in uživate v prijetnih analnih odnosih. Načinov uporabe je veliko, strap-on Baile Passionate Harness vedno poskrbi, da bodo vaši odnosi zanimivi polni raziskovanja ter užitkov!
Redna cena 19,99 € Akcijska cena 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01029

Za posebno strastno doživetje poskrbi vrhunski strap-on Baile Passionate Harness.

 

Strap-on je izdelan iz elastičnega in prilagodljivega traku, ter realističnega penisa. Trdni penis ima detajle ven in glavice, ki vam omogočajo realistično doživetje. V dolžino meri zadovoljivih 19 centimetrov, in ga je moč uporabljati tudi posamično, brez strap-on nastavka. S strap-onom bodo vaši odnosi še daljši, saj boste lahko tudi ob premoru, ali po izlivu nadaljevali svoje odnose. Lahko pa ga prepustite tudi vaši dragi in uživate v prijetnih analnih odnosih. Načinov uporabe je veliko, strap-on Baile Passionate Harness vedno poskrbi, da bodo vaši odnosi zanimivi polni raziskovanja ter užitkov!

Strap-on Baile Passionate vam omogoča, da lahko posamično uporabljate samo penis, saj ga enostavno odstranite iz nastavka. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: 19 cm x 4 cm
Material PVC
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON Baile Passionate Harness
Vaša ocena
Top prodajni artikli