STRAP-ON BOKSARICE Lovetoy Ingen Chic Unisex

Predstavljamo vam strap-on boksarice, ki združujejo drznost in športno eleganco, ter obljubljajo izkušnjo, ki bo vaše spalnične igre popeljala na povsem novo raven. Z dizajnom dvojne zadrge, ki se prelepo dopolnjuje s športnimi rumenimi črtami ob straneh, izžarevajo unikatno, elektrizirajočo energijo, ki obljublja noči polne strasti in odkrivanj. Za tiste trenutke, ko si želite raziskati svet penetrativnega užitka, preprosto zamenjajte vaš mehki 'paket' z združljivim dildom in se prepustite vzburjenju, ki sledi. Skriti žep za vibrator dodaja še dodatno dimenzijo navdušenja za oba partnerja, saj prinaša omamne občutke nosilki. Trpežen silikonski O-obroč zagotavlja maksimalen nadzor in podporo, kar vam omogoča, da se popolnoma potopite v užitek.
Nizko kot 39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 3-5 dni

Rok dobave:

3-5 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LVTOY00762, LVTOY00763, LVTOY00764, LVTOY00765

Predstavljamo vam strap-on boksarice, ki združujejo drznost in športno eleganco, ter obljubljajo izkušnjo, ki bo vaše spalnične igre popeljala na povsem novo raven.

   

Z dizajnom dvojne zadrge, ki se prelepo dopolnjuje s športnimi rumenimi črtami ob straneh, izžarevajo unikatno, elektrizirajočo energijo, ki obljublja noči polne strasti in odkrivanj.

Za tiste trenutke, ko si želite raziskati svet penetrativnega užitka, preprosto zamenjajte vaš mehki 'paket' z združljivim dildom in se prepustite vzburjenju, ki sledi. Skriti žep za vibrator dodaja še dodatno dimenzijo navdušenja za oba partnerja, saj prinaša omamne občutke nosilki. Trpežen silikonski O-obroč zagotavlja maksimalen nadzor in podporo, kar vam omogoča, da se popolnoma potopite v užitek.

Te boksarice so združljive tako z enojnimi kot z dvostranskimi igračami, kar ponuja neskončne možnosti za intimno raziskovanje. Ne glede na vaše želje ali fantazije vam omogočajo, da vašo spolnost raziskujete brez meja, nudijo vam svobodo izražanja in priložnost za poglobljeno povezovanje s partnerjem.

Zasnovane so tako za solo igro kot za igro s partnerjem in odpirajo vrata k novim razsežnostim zadovoljstva. Ne samo, da omogočajo vznemirljivo penetracijo, ampak z dodanim žepom za vibrator prinašajo dodatne možnosti stimulacije, ki presegajo običajne izkušnje.

Bodite drzni, eksperimentirajte in dovolite, da vas popeljejo na potovanje, kjer sta domišljija in užitek edini meji. Odkrijte nove oblike intimnosti in si privoščite izkušnjo, ki bo za vedno spremenila vaš pogled na spalnične avanture. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2024
Material Umetno usnje
Sestava Umetno usnje, poliester, silikon
Primerno za Vse spole
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON BOKSARICE Lovetoy Ingen Chic Unisex
Vaša ocena