STRAP-ON FF Double Delight

Strap-on Double Delight vam daje toliko užitkov, kot jih sami dajete! Udobni elastični trakovi vam omogočijo totalno kontrolo dildota z dvema koncema. Enega imejte zase z drugim pa zadovoljujte svojo partnerico, na poseben unikaten način. Ta seksi dvojni strap-on dildo je perfekten način da prevzamete kontrolo v spalnici. Elastični trakovi se enostavno prilagodijo vsaki postavi, medtem ko penis stoji tako, kot mora.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21996 BLACK
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 49,99 €

Strap-on Double Delight vam daje toliko užitkov, kot jih sami dajete!

 

Udobni elastični trakovi vam omogočijo totalno kontrolo dildota z dvema koncema. Enega imejte zase z drugim pa zadovoljujte svojo partnerico, na poseben unikaten način. Ta seksi dvojni strap-on dildo je perfekten način da prevzamete kontrolo v spalnici. Elastični trakovi se enostavno prilagodijo vsaki postavi, medtem ko penis stoji tako, kot mora. Skrivnost leži nikjer drugje kot pa v dvojnem dildu izdelka Fetish Fantasy Double. Njegova velikost resda ni ravno nadpovprečna, vendar pa bo njegova ukrivljena oblika in rebrasto nabrana površina v kombinaciji z energičnim suvanjem, vsaki izmed g točk v paru predala zajetno dozo strasti.

Obojestranski užitki in orgazmi so pri tem strap onu nedvomno samoumevni. Način pritrditve pripomočka je enostaven in lahko s svojimi tankimi paščki in rahlo mero nežnega trenja še dodatno mikrostimulira nosilko. Izdelava celote je na nivoju, materiali iz katerih je izdelan dildo, pa mu poleg porednega videza podarijo še prilagodljivo upogljivost. Strap-onu je za žgečkljive popestritve spolnih aktivnosti priložena tudi maska za oči.

Za popolne užitke ob uporabi priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fetish Fantasy Series
Dodatno Velikost: 14 cm x 4 cm ( En penis)
Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON FF Double Delight
Vaša ocena