STRAP-ON FF Hollow Brown 9"

Izpolnite ji fantazijo z velikim čokoladnim korenjakom! Strap-On FF Hollow bo vaš najljubši pomočnik v spalnici, saj bo vedno tam, ko ga boste najbolj potrebovali. Ta pripomoček je idealen za vse moške, ki srečujejo s težavami z erekcijo, ter tudi za vse, ki bi radi nadaljevali odnose tudi po izlivu. Prilagodljiv strap-on trak vam bo omogočal popolno udobje, medtem, ko boste samozavestno pokazali svoj 23 centimetrski čokoladni penis. Korenjak je izdelan iz prijetnega materiala z realističnimi detajli po celotni dolžini. Najboljši del tega pripomočka pa je, da bosta iz spalnice vedno oba odšla popolnoma zadovoljena!
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
22133 BROWN
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Izpolnite ji fantazijo z velikim čokoladnim korenjakom!

 

Strap-On FF Hollow bo vaš najljubši pomočnik v spalnici, saj bo vedno tam, ko ga boste najbolj potrebovali. Ta pripomoček je idealen za vse moške, ki srečujejo s težavami z erekcijo, ter tudi za vse, ki bi radi nadaljevali odnose tudi po izlivu. Prilagodljiv strap-on trak vam bo omogočal popolno udobje, medtem, ko boste samozavestno pokazali svoj 23 centimetrski čokoladni penis. Korenjak je izdelan iz prijetnega materiala z realističnimi detajli po celotni dolžini. Najboljši del tega pripomočka pa je, da bosta iz spalnice vedno oba odšla popolnoma zadovoljena!

Ali ste vedeli, da se lahko počutite bolj samozavestne glede svoje velikosti? Pokažite svoji dragi velik in zmogljiv penis. S strap-onom Hollow 9 bo vsak moški našel najboljšo pomoč v spalnici. Takrat, ko potrebujete minuto počitka, ali pa ste hitreje zaključili odnose, na pomoč priskoči strap-on Hollow, ki v celoti zadovolji vašo drago.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFetish Fantasy Series
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost penisa: 23 cm x 4 cm
MaterialPVC
BarvaRjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON FF Hollow Brown 9"
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli