STRAP-ON Lybaile Jessica II

Za poredne igrice v postelji poskrbi Strap-on Jessica, ki ima kvaliteten nastavljiv pas za popolno prileganje. Izdelan je iz mehkega in fleksibilnega TPR materiala. Med premorom boste tako lahko še vedno odlično zadovoljivi svojo drago. Strap-On Jessica spada med ene večjih, saj v dolžino meri zadovoljivih 17 centimetrov. Naj se igrice pričnejo, z tem pripomočkom bo v spalnici vedno veliko akcije.
Redna cena 22,99 € Akcijska cena 19,54 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00931
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 22,99 €

Za poredne igrice v postelji poskrbi Strap-on Jessica, ki ima kvaliteten nastavljiv pas za popolno prileganje.

 

Izdelan je iz mehkega in fleksibilnega TPR materiala. Med premorom boste tako lahko še vedno odlično zadovoljivi svojo drago. Strap-On Jessica spada med ene večjih, saj v dolžino meri zadovoljivih 17 centimetrov. Naj se igrice pričnejo, z tem pripomočkom bo v spalnici vedno veliko akcije.

Strap-On Jessica je odlična za moške, ki bi radi popolnoma zadovoljili svojo drago. Tudi takrat, ko vi rabite premor, ali se soočate s težavami, na pomoč priskoči ta trdni korenjak. Z njim boste doživele še posebej prijetno izkušnjo, saj ima popolnoma nastavljive trakove in nudi enostavno ter udobno nošenje. Strap-On trak lahko tudi odstranite iz trakov, in penis uporabljate klasično kakor dildo. Penis je v celoti vodoodporen.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: 17 cm x 3,5 cm

Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON Lybaile Jessica II
Vaša ocena
Top prodajni artikli