STRAP-ON Lybaile Ultra Cyberskin

Strap on ali dildo? Izbira je vaša! Če bi si rada privoščila poredno igro vlog, kjer bi partnerici prepustili vaše orodje, je Ultra Cyberskin prava odločitev. Strap-on na kateremu boste našli realistični dildo z izbočenimi venami, pa na las spominja na pravi penis, tudi po dotiku. Izdelan je posebej za ženske predstavnice in vam bo zagotovo popestril vaše večere. To bo erotična igra v kateri bosta uživala oba!
Redna cena 19,99 € Akcijska cena 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00252
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 16,99 €

Strap on ali dildo? Izbira je vaša!

 

Če bi si rada privoščila poredno igro vlog, kjer bi partnerici prepustili vaše orodje, je Ultra Cyberskin prava odločitev. Strap-on na kateremu boste našli realistični dildo z izbočenimi venami, pa na las spominja na pravi penis, tudi po dotiku. Izdelan je posebej za ženske predstavnice in vam bo zagotovo popestril vaše večere. To bo erotična igra v kateri bosta uživala oba!

Nastavljivi strap-on je prava poslastilca za pare, ki si kdaj zaželijo kanček poredne energije in eksperimintiranja med štirimi stenami. Sedaj lahko nagajivi penis nosi tudi boljša polovica. Na pogled in otip kopija pravega penisa, bo v spalnico prinesla novega korenjaka, ki bo vedno trd in pripravljen za akcijo. Če pa si ga boste zaželeli posamezno, pa ga lahko snamete iz pasa in uporabljate kakor dildo.

Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: 18 cm x 3,7 cm
Material Silikon
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON Lybaile Ultra Cyberskin
Vaša ocena
Top prodajni artikli