STRAP - ON Ultra Female Harness

Pri tej erotični igrački bosta zagotovo maksimalno zadovoljena oba! Strap-on namreč vsebuje ne le enega, vendar kar dva realistična dilda. Eden je nameščen na zunanjemu delu, drugi pa na notranjemu. Medtem ko bosta se bosta s partnerko predajala igri vlog, bo njo v notranjosti masiral mali dildo. Vajini užitki bodo tokrat še bolj narasli. Na koncu pa bosta potešena oba enakovredno.
Redna cena 21,99 € Akcijska cena 18,69 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00555
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 21,99 €

Pri tej erotični igrački bosta zagotovo maksimalno zadovoljena oba!

 

Strap-on namreč vsebuje ne le enega, vendar kar dva realistična dilda. Eden je nameščen na zunanjemu delu, drugi pa na notranjemu. Medtem ko bosta se bosta s partnerko predajala igri vlog, bo njo v notranjosti masiral mali dildo. Vajini užitki bodo tokrat še bolj narasli. Na koncu pa bosta potešena oba enakovredno.

Če ste si želeli preizkusiti strap-on dildo, vendar vas je skrbelo, da partnerica nebo med igro vlog zadovoljena, je zdaj čas, da premislite. Ta unikatno zasnovana igračka je tukaj, da vaju popelje v ekstazo. V notranjosti se namreč skriva manjši dildo, ki bo stimuliral njo. Izdelan pa je posebej tako, da se prilagaja obema spoloma. Torej kdo bo tokrat glavni v vaši postelji? Naj vajina fantazija ostane brez meja!

Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Večji dildo: 15,5 cm x 3,5 cm

Manjši dildo: 10 cm x 3 cm

Material Silikon
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP - ON Ultra Female Harness
Vaša ocena
Top prodajni artikli