STRAP-ON Ultra Passionate (Za moške)

Vibracijski strap-on Passionate je izdelan posebej za moške! Presenetite svojo drago z vročo akcijo, ki traja in traja dolgo v noč. Ko se vaš korenjak utrudi, na vrsto pride vajin novi prijatelj, s katerim boste lahko nadaljevali odnose kolikor časa bo boljša polovica želela. Navdušil vaju bo s svojo realistično teksturo, ter dolžino kar zadovoljivih 18 centimetrov. Vse to pa bo za piko na i obogateno še z Multi speed vibracijami, ki si jih nastavljate preko daljinskega upravljalnika. Iz posteljo bosta tokrat odšla zadovoljena kakor še nikoli.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00245
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,74 €

Vibracijski strap-on Passionate je izdelan posebej za moške!

 

Presenetite svojo drago z vročo akcijo, ki traja in traja dolgo v noč. Ko se vaš korenjak utrudi, na vrsto pride vajin novi prijatelj, s katerim boste lahko nadaljevali odnose kolikor časa bo boljša polovica želela. Navdušil vaju bo s svojo realistično teksturo, ter dolžino kar zadovoljivih 18 centimetrov. Vse to pa bo za piko na i obogateno še z Multi speed vibracijami, ki si jih nastavljate preko daljinskega upravljalnika. Iz posteljo bosta tokrat odšla zadovoljena kakor še nikoli.

Zakaj bi se vroča igra dveh teles končala z njegovim vrhuncem, ko pa lahko nadaljujeta z to priročno erotično igračko. Izgleda kakor pravi, občuti se kakor pravi. To je strap-on Ultra Passionate! Izdelan je posebej za moške, vendar ga lahko udobno nosi tudi ženska polovica. Ko vi ne zmorete več, on z veseljem poprime za delo in nadaljuje dokler si vaše telo želi užitkov. Izdelan je iz mehkega PVC materiala, ki spominja na čisto pravi penis. Primeren je tako za vaginalno kakor tudi analno uporabo.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: 20 cm x 4 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material PVC
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON Ultra Passionate (Za moške)
Vaša ocena
Top prodajni artikli