STRAP-ON With Vibrations

Za perverzne igrice poskrbi strap-on z vibracijami. Strap-On With Vibrations ima realističen izgled z poudarjenimi venami, ter je izdelan iz prijetnega baile materiala, ki ima realističen otip. Poleg njega pa je priložen tudi daljinski upravljalnik s katerim boste lahko poljubno nastavljali vibracije. Strap-on ima prilagodljiv elastičen pas, ki si ga lahko nastavite po svojih merah in se tako popolnoma brezskrbno predajate užitkom. Sedaj lahko tudi med premorom nadaljujete svoje odnose. Vaša draga vam bo hvaležna!
Redna cena 19,99 € Akcijska cena 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01018
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 16,99 €

Za perverzne igrice poskrbi strap-on z vibracijami.

 

Strap-On With Vibrations ima realističen izgled z poudarjenimi venami, ter je izdelan iz prijetnega baile materiala, ki ima realističen otip. Poleg njega pa je priložen tudi daljinski upravljalnik s katerim boste lahko poljubno nastavljali vibracije. Strap-on ima prilagodljiv elastičen pas, ki si ga lahko nastavite po svojih merah in se tako popolnoma brezskrbno predajate užitkom. Sedaj lahko tudi med premorom nadaljujete svoje odnose. Vaša draga vam bo hvaležna!

Strap-On With Vibrations lahko uporabljajo tako moški kakor tudi ženske. Če bi si radi dodobra popestrili vaše posteljne aktivnosti, pa je to odlična izbira za vas. Moški lahko med odnosi malce počijete, medtem, ko vašo drago še vedno zadovoljujete.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: 15,5 cm
MaterialPVC
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STRAP-ON With Vibrations
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli