STUD 100 - zakasnitev orgazma!

Prezgodnji izliv je nekaj, kar mnoge moške pesti med spolnim odnosom. Zaradi prehitrega tempa življenja in vsakdanje nervoze je na žalost spolni odnos postal skoraj že rutina. Zaradi tega imajo moški na eni strani probleme z doseganjem erekcije, na drugi pa z nenadzarovanimi izlivi. Pred Vami je revolucionaren izdelek, ki Vam bo pomagal pri prezgodnjih ejakuliranjih in tako bo prava strast spet našla svoje mesto v Vaši spalnici.
Redna cena 24,95 € Akcijska cena 18,71 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
132978

Prezgodnji izliv je nekaj, kar mnoge moške pesti med spolnim odnosom. Zaradi prehitrega tempa življenja in vsakdanje nervoze je na žalost spolni odnos postal skoraj že rutina. Zaradi tega imajo moški na eni strani probleme z doseganjem erekcije, na drugi pa z nenadzarovanimi izlivi. Pred Vami je revolucionaren izdelek, ki Vam bo pomagal pri prezgodnjih ejakuliranjih in tako bo prava strast spet našla svoje mesto v Vaši spalnici.


Ponovno v ponudbi vrhunski in nenadomestljivi STUD 100, ki v svoji kategoriji definitivno nima konkurence! Študije so pokazale, da je približno 27 % spolno aktivnih moških vsaj enkrat v življenju že doživelo  prezgodnjo ejakulacijo. V definiciji to pomeni, da se doseže orgazem v manj kot minuti. Soroden problem se imenuje prehiter izliv. V tem primeru pa  naj bi moški zdržal malo več kot minuto in potem prav tako že nastopi orgazem. Takšne preglavice pripeljejo do različnih frustracij. Moškim pada  samozavest, spolnim odnosom se raje izognejo, posledično pa potem to čuti tudi partnerica/partner. 

 

                                                                                               

Stud 100 je bil prvotno izdelan za pomoč moškim z naštetimi težavami. Vendar se popularnost izdelka kaže tudi pri parih, kateri samo preprosto  želijo podaljšati užitek. Trenutno je sprej na vodilnem mestu v svetovnem merilu, ko govorimo o tej skupini izdelkov. Primarna naloga Stud 100 je ta, da začasno zmanjša občutljivost penisa. Ne vsebuje toksičnih snovi, je brez vonja in okolju prijazen. Lahko se ga uporablja z lateks kondomi. Klinične študije so in testi so pokazali hitro delovanje spreja, varnost in efektivnost. Vodilne zdravstvene inštitucije po svetu so izdale dovoljenje, da se sme omenjeni artikel prodajati brez recepta.


Stud 100 po mnenju strank 

Zame eden in edini. Stud 100 nima po mojem prepričanju konkurence. Hvala trgovini, da ga imate ponovno v trgovini, ker bom zagotovo vaša stranka še naprej:) Lep pozdrav! - Pero 

100% GARANTIRANO najboljši izdelek. Pred tem imel nekaj drugih, stud 100 je zakon, vendar samo original, ki ga prodajajo v tej trgovini. Pod tem imenom se prodajajo tudi drugi izdelki, ki pa nimajo niti približno enakega učinka. - Rok

 

Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

Vsa mnenja od izdelku Stud 100 si lahko preberete tukaj

 

Pogosta vprašanja:


Ali izdelek zares deluje?

Absolutno! Stud 100 je znan po svetu že preko 20 let. Klinične študije so  jasno pokazale, da Stud 100 Spray dokazano prestavi ejakuliranje.

 

Koliko spreja nanesem?

Količina je odvisna od posameznika do posameznika. Splošna količina je med 3 in 8 nanosov na penis približno 15 do 20 minut pred spolnim odnosom. Z eno tubo spreja lahko naredite približno 120 nanosov. 

 

Ali je Stud 100 Spray varen za ženske?

Da. Rezultati kliničnih testov so pokazali da izdelek nima škodljivih učinkov na vaginalni del in genitalije. Odsvetuje se uporaba v primeru nosečnosti.

 

Ali se lahko izdelek uporablja z kondomi?

Stud 100 Spray je bil testiran z kondomi vodilnih znamk in je opravil BSI test protokol.

 

Ali je sprej varen pri uporabi oralnega seksa?

Da. Prvo se nanese sprej in nato povečate količino, če je to potrebno.

 

Ali je izdelek potrjen s strani vodilnih zdravstvenih ustanov?

Da. Stud 100 Spray ima farmacevtsko licenco (EU številka licence: PL/2294/5000R) in je na voljo brez recepta. 

 

Ali je izdelek STUD 100 original?

Da. Na tržišču je ogromno izdelkov z enakim ali zelo podobnim imenom in izgledom, vendar imamo v naši spletni trgovini v ponudbi eksluzivno pristni oziroma originalni Stud 100! 

 

 

GARANCIJA NA DELOVANJE IZDELKA:

Nudimo 100% garancijo na delovanje izdelka! V kolikor ne bi bili zadovoljni z obljubljenimi učinki izdelka nam lahko v roku 30 dni od nakupa izdelek vrnete in vam povrnemo kupnino v celoti!

 

Ingredients: Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Perfume 120

Opozorila:

Izdelek namenjen izključno moškim!

Izdelek ni dovoljeno uporabljati, v primeru različnih alergij, poškodb tkiva na penisu, različnih obolenj na področju penisa!

Izdelka ni dovoljeno uporabljati, v primeru, če je partner občutljiv na lokalne anestetike, če ima različne alergije, različna vnetje kože!

Izdelek ni priporočljivo uporabljati v primeru, če ste imeli ali imate obolenje ledvic, jeter, pred uporabo se posvetujte o uporabi sredstva z zdravnikom!

Pri nanosu izdelka bodite pozorni, da razpršilo ne pride direktno v uči ali nosno votlino!

Izdelka ni priporočljivo uporabljati, če je partnerka noseča in ima/je imela težave pri zanositvi.

Izdelek varujte pred otroci!

Shranjujte na suhem in hladnem prostoru!

V 24 urah ne uporabite sredstva več kot 24 nanosov. Po uporabi sredstvo sperite s toplo vodo. Če ste vi ali vaša partnerka po odnosu opazila spremembe v obliki izpuščajev, srbenja, draženja kože, sredstva v prihodnje ne uporabljajte !

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPound International
Dodatno

Vsebina: 15 ml (zadostuje do 40 nanosov).

Dermatološko in klinično testiran.

Poreklo izdelka: Anglija.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STUD 100 - zakasnitev orgazma!
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki