TABLETE ZA EREKCIJO Permen King 30/1

Permen King je prehransko dopolnilo, ki pomaga izboljšati kakovost erekcije, povečuje željo in podpira spolne sposobnosti pri moških. Ta posebej razvita formula je sestavljena iz skrbno izbranih naravnih sestavin kot so ginseng, tribulus terestris in dvojni odmerek L-Arginina. Vse sestavine pozitivno vplivajo na moško seksualno življenje. Vedno v najboljši formu z erekcijskimi tabletkami Permen King!
24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PERMEN

Permen King je prehransko dopolnilo, ki pomaga izboljšati kakovost erekcije, povečuje željo in podpira spolne sposobnosti pri moških.

  

Ta posebej razvita formula je sestavljena iz skrbno izbranih naravnih sestavin kot so ginseng, tribulus terestris in dvojni odmerek L-Arginina. Vse sestavine pozitivno vplivajo na moško seksualno življenje. Vedno v najboljši formu z erekcijskimi tabletkami Permen King!

Zakaj izbrati Permen King?

Ker je Permen King izdelan zgolj iz visokokakovostnih rastlinskih sestavin, vključno z ginsengom, ki podpira naravni proces erekcije, je priporočljiv zlasti za moške, ki želijo svojo prehrano obogatiti s potrebnimi sestavinami, ki so povsem varne za uporabo. Izdelek je brez stranskih učinkov.

Kako se uporablja Permen King?

Prehransko dopolnilo Permen King je namenjeno redni uporabi - Izdelek bo dopolnil vašo prehrano s potrebnimi sestavinami in ohranjal sposobnost spolnih odnosov ves čas na normalni, zdravi ravni. Zaužiti je potrebno 1-2 tableti na dan. Za doseganje najboljših pozitivnih učinkov, je izdelek priporočljivo uporabljati vsaj 6-8 tednov.

Komu je namenjen izdelek?

Nenehni vsakodnevni stres, hitenje, premalo gibanja in neustrezna prehrana v veliki meri prispevajo k zmanjšanju libida tudi pri mlajših moških, ki se vse pogosteje pritožujejo nad slabo erekcijo in se sprašujejo, kako bi svojo prehrano popestrili z zagotavljanjem potrebnih sestavin. V takih situacijah lahko pomagajo izdelki iz serije Permen - prehranska dopolnila, ki vsebujejo visokokakovostne rastlinske izvlečke, kot so izvleček Tribulus Terrestris, ki podpira spolni nagon in spolne sposobnosti, in izvleček korenine ginsenga, ki pomaga pri erekciji in izboljša telesno zmogljivost, ter s tem povrne zadovoljstvo, ki ga prinaša seks.

Kakšne so sestavine v izdelku?

Permen King je naravno prehransko dopolnilo in vključuje zgolj naravne rastlinske izvlečke.

✔ Panax ginseng (ginseng) pomaga spodbuditi erekcijo in izboljša njeno kakovost ter pozitivno vpliva na telesno in mišično zmogljivost;

✔ Tribulus terestris izboljša spolno zmogljivost in poveča željo po spolnih odnosih.

✔ Dvojni odmerek L-Arginina pozitivno vpliva na moško spolno funkcijo.

    

''Kar 9/10 moških je zadovoljnih z učinki tablet Permen King!''

          

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Permen King ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Seks tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 30 tablet

Navodila za uporabo: Zaužijte 1-2 tableti na dan z zadostno količino tekočine.

Dnevni vnos: 1-2 tableti. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Sestavine v izdelku: Tribulus Terrestris 50 mg, Panax Ginseng 83,3 mg, L-Arginin hidroklorid 362,8 mg, L-Arginin 300 mg, Brusnice 10 mg. 

Opozorila:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti!

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelka ne uporabite v primeru, če je notranji ovoj poškodovan.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru (pod 25 stopinj Celzija).

Izdelek namenjen izključno polnoletnim osebam.

V primeru, da imate probleme z zdravjem (sladkorna bolezen,  težave s srcem, povišan pritisk) ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo nujno posvetujte z zdravnikom.

Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin v izdelku.

Priporoča se zdrav način življenja.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPERMEN
Količina30 tablet
PorekloPoljska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TABLETE ZA EREKCIJO Permen King 30/1
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki