TANGA HLAČKE Leta

Privoščite si vroče minimalistične tanga hlačke v usnjenem videzu, ki bodo dopolnile vašo dominantno podobo. Tanga hlačke Leta imajo zapeljiv videz z korzetom na sprednjem delu, ki vam omogoča zavezovanje s trakovi. Na zadnjem delu se zaključujejo v tanga obliko, ki bo poudarila vašo zadnjico. Hlačke imajo drzen videz in so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila, ki je proizveden v Evropi. Vaše oprave bodo še bolj drzne in privlačne!
Nizko kot 11,50 € Redna cena 22,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LETA S, LETA M, LETA L

Privoščite si vroče minimalistične tanga hlačke v usnjenem videzu, ki bodo dopolnile vašo dominantno podobo.

 

Tanga hlačke Leta imajo zapeljiv videz z korzetom na sprednjem delu, ki vam omogoča zavezovanje s trakovi. Na zadnjem delu se zaključujejo v tanga obliko, ki bo poudarila vašo zadnjico. Hlačke imajo drzen videz in so izdelane iz visoko kvalitetnega vinila, ki je proizveden v Evropi. Vaše oprave bodo še bolj drzne in privlačne!

 

 7Heaven je edinstvena blagovna znamka, ki ne sledi trendom, vendar jih ustvarja. Njihovi izdelki so luksuzni, a obenem še vedno cenovno dostopni. Materiali njihovih oblačil so visoko kakovostni, in so večinoma evropskega porekla, pri čemer jih veliko sestavlja vinil/umetno usnje izdelano na Poljskem. 7Heaven je znamka, ki se ne boji eksperimentiranja in rada preseneča. Prav take pa so tudi njihove uporabnice. Drznite si biti drugačne, v unikatnih erotičnih kosih podjetja 7Heaven!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA 7Heaven
Material Vinil
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Da
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Leta
Vaša ocena
Top prodajni artikli