TANGA HLAČKE Passion MT002 Black

Tukaj je pravi hit.. Mikro tanga hlačke za vse, ki rade dražite. Tanga hlačke MT002 Black so izdelane iz čutne čipke ter minimalističnega prozornega silikonskega traku, ki jih povezuje. Le tanka črtica blaga mu zastirala pogled pred razkritimi intimni predeli. Ostal bo brez besed!
5,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MT002 BLACK

Tukaj je pravi hit.. Mikro tanga hlačke za vse, ki rade dražite.

 

Tanga hlačke MT002 Black so izdelane iz čutne čipke ter minimalističnega prozornega silikonskega traku, ki jih povezuje. Le tanka črtica blaga mu zastirala pogled pred razkritimi intimni predeli. Ostal bo brez besed!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 87% poliamid, 13% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Passion MT002 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli