Product was successfully added to your shopping cart.
  • TANGA HLAČKE MT008 Black TANGA HLAČKE MT008 Black

TANGA HLAČKE MT008 Black

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Očarljivi minimalizem ga bo popolnoma prevzel. Tanga hlačke MT008 Black so izdelane iz kvalitetne čipkaste tkanine in jih na zadnjem delu krasi nagajiva pentlja. Na voljo so v klasičnem črnem odtenku, ki se bo odlično prilegal vsem erotičnim kosom.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

4,99 €

Opis izdelka

Očarljivi minimalizem ga bo popolnoma prevzel.

 

Tanga hlačke MT008 Black so izdelane iz kvalitetne čipkaste tkanine in jih na zadnjem delu krasi nagajiva pentlja. Na voljo so v klasičnem črnem odtenku, ki se bo odlično prilegal vsem erotičnim kosom.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU MT008 BLACK
Proizvajalec Passion
materiali Poliamid
Velikosti Enotna S/L
Dodatne informacije Material: 87% poliamid, 13% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki