TANGA HLAČKE Passion MT009 Beige

Postani levinja v postelji! Tanga hlačke MT009 so tokrat na voljo v divjem živalskem vzorcu. Minimalistične tanga hlačke se bodo oprijele vaših intimnih predelov, leopardji vzorec pa bo dodatno popestril vaš izgled. Hlačke MT009 Beige so izdelane iz kvalitetnega bombaža in nudi udobje, ki si ga želite, ter izgled po katerem bo hrepenel ljubimec!
5,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MT009 BEIGE

Postani levinja v postelji!

 

Tanga hlačke MT009 so tokrat na voljo v divjem živalskem vzorcu. Minimalistične tanga hlačke se bodo oprijele vaših intimnih predelov, leopardji vzorec pa bo dodatno popestril vaš izgled. Hlačke MT009 Beige so izdelane iz kvalitetnega bombaža in nudi udobje, ki si ga želite, ter izgled po katerem bo hrepenel ljubimec!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 80% poliamid, 20% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rjava
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Passion MT009 Beige
Vaša ocena
Top prodajni artikli