TANGA HLAČKE Passion MT015 Red

Klasične tanga hlačke v rdeči barvi. Tanga hlačke MT015 Red so minimalistični kos, ki ga boste lahko oblekle za različne priložnosti. Na sprednjem delu imajo čuten material brez vzorcev, na zadnjem delu pa za okras poskrbi nagajiva mašnja. Tanga hlačke MT015 Red so izdelane iz kvalitetne mikro tkanine, ki nudi popolno udobje.
5,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MT015 RED

Klasične tanga hlačke v rdeči barvi.

 

Tanga hlačke MT015 Red so minimalistični kos, ki ga boste lahko oblekle za različne priložnosti. Na sprednjem delu imajo čuten material brez vzorcev, na zadnjem delu pa za okras poskrbi nagajiva mašnja. Tanga hlačke MT015 Red so izdelane iz kvalitetne mikro tkanine, ki nudi popolno udobje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 87% poliamid, 13% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Passion MT015 Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli