TANGA HLAČKE Passion MT016 Fuchsia

Tanke na sprednjem delu, in še tanjše na zadnjem! Tanga hlačke MT016 so tukaj v divjem odtenku fuksije, ki bo takoj pritegnil njegovo pozornost. Hlačke imajo tanek sloj materiala, ki prekriva intimne predele. Na zadnjem delu jih povezujejo zgolj tanki trakovi. Tukaj je idealen kos za draženje izbranca!
5,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MT016 FUCHSIA

Tanke na sprednjem delu, in še tanjše na zadnjem!

 

Tanga hlačke MT016 so tukaj v divjem odtenku fuksije, ki bo takoj pritegnil njegovo pozornost. Hlačke imajo tanek sloj materiala, ki prekriva intimne predele. Na zadnjem delu jih povezujejo zgolj tanki trakovi. Tukaj je idealen kos za draženje izbranca!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 80% poliamid, 20% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Fuksija
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Passion MT016 Fuchsia
Vaša ocena
Top prodajni artikli