TANGA HLAČKE Passion MT018 Black

Zapeljive čipkaste tanga hlačke ne smejo manjkati v vaši omari! Tanga hlačke MT018 so izdelane iz čutne prosojne čipke, ki prikrito odkriva intimne predele. Minimalističen dizajn bo poskrbel, da bo ljubimec še bolj hrepenel po vašem telesu. Udobno in seksi, tanga hlačke MT018 Black poskrbijo za vse.
5,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MT018 BLACK

Zapeljive čipkaste tanga hlačke ne smejo manjkati v vaši omari!

 

Tanga hlačke MT018 so izdelane iz čutne prosojne čipke, ki prikrito odkriva intimne predele. Minimalističen dizajn bo poskrbel, da bo ljubimec še bolj hrepenel po vašem telesu. Udobno in seksi, tanga hlačke MT018 Black poskrbijo za vse.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 100% poliester

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliester
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Passion MT018 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli