TANGA HLAČKE Passion MT018 Red

Nežna čipka v rdeči barvi bo dvignila temperaturo v spalnici. Tanga hlačke MT018 Red imajo minimalističen kroj s katerim ga boste še posebej vzburile. V živo rdečem odtenku bodo popestrile katerokoli opravo, medtem, ko vam bo kvaliteten material nudil maksimalno udobje. Tanga hlačke MT018 Red so izdelane iz delikatnega plena, ki ima rahlo prosojno teksturo.
5,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MT018 RED

Nežna čipka v rdeči barvi bo dvignila temperaturo v spalnici.

 

Tanga hlačke MT018 Red imajo minimalističen kroj s katerim ga boste še posebej vzburile. V živo rdečem odtenku bodo popestrile katerokoli opravo, medtem, ko vam bo kvaliteten material nudil maksimalno udobje. Tanga hlačke MT018 Red so izdelane iz delikatnega plena, ki ima rahlo prosojno teksturo.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
VelikostiEnotna S/L
DodatnoMaterial: 100% poliester

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliester
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Primerno zaŽenske
BarvaRdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Passion MT018 Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli