TANGA HLAČKE Passion MT019 Orange

Pomladni odtenki v vaši spalnici! Tanga hlačke MT019 Orange imajo mikro dizajn v živem oranžnem odtenku. Če želite popestriti svoj izgled in obenem občutiti neverjetno udobje, ste na pravem naslovu. Izdelane iz mehkih mikro vlaken so tanga hlačke MT019 kvalitetne in zapeljive.
5,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MT019 ORANGE

Pomladni odtenki v vaši spalnici!

 

Tanga hlačke MT019 Orange imajo mikro dizajn v živem oranžnem odtenku. Če želite popestriti svoj izgled in obenem občutiti neverjetno udobje, ste na pravem naslovu. Izdelane iz mehkih mikro vlaken so tanga hlačke MT019 kvalitetne in zapeljive.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 80% poliamid, 20% elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Oranžna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TANGA HLAČKE Passion MT019 Orange
Vaša ocena
Top prodajni artikli