TITAN GEL - Povečanje penisa in močna erekcija!

Ste pripravljeni na gel, ki vam bo spremenil življenje? Tukaj je svetovna uspešnica, TITAN GEL! Titan gel je posebno formuliran izdelek za moške, ki bi radi izboljšali erektilno funkcijo ter obenem povečali volumen in obseg penisa. Izdelan je iz naravnih rastlinskih izvlečkov, ki aktivno delujejo na izboljšanje pretoka krvi v penisu. Zakaj izbrati Titan Gel? Ker daje hitre in trajne rezultate za vse moške, ki bi radi navdušili svojo ljubimko v vseh pogledih. Titan Gel izboljša vašo spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga!

Redna cena 29,99 € Akcijska cena 26,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
D-219476
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 26,39 €

TITAN GEL - Želite biti še boljši moški? 


 

Titan gel je posebno formuliran izdelek za moške, ki bi radi izboljšali erektilno funkcijo ter obenem povečali volumen in obseg penisa. Izdelan je iz naravnih rastlinskih izvlečkov, ki aktivno delujejo na izboljšanje pretoka krvi v penisu. Zakaj izbrati Titan Gel? Ker daje hitre in trajne rezultate za vse moške, ki bi radi navdušili svojo ljubimko v vseh pogledih. Titan Gel izboljša vašo spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga!

 

  Hitri in učinkoviti rezultati

  Diskretna dostava

✓  Naravna sestava

  Svetovna prodajna uspešnica

 Povečanje penisa

  Erekcija kot v mladosti

  Boljši libido

  Brez stranskih učinkov

  Primeren za moške vseh starosti

 

Ste nezadovoljni z velikostjo penisa? Imate težave z ohranjanjem trdnosti erekcije? Bi se radi bolj izkazali pred svojo partnerico? Jo želite popolnoma zadovoljiti?

Če ste vsaj na enega od teh vprašanj odgovorili z DA, vam ponujamo najbolj enostavno in hitro rešitev. Titan Gel vam bo pomagal iz zadrege, saj boste lahko končno samozavestno nastopili pred svojo drago.

Velikost je pomembna? Raziskave kažejo, da je z velikostjo penisa nezadovoljnih kar 75% moških, od tega pa jih 63% posega po različnih pripomočkih za povečanje, kot so vlečne naprave, obliži, kapsule ali izdelki za raztegovanje penisa. Nezadovoljstvo z velikostjo in zmogljivostjo pa se skozi leta le povečuje, velik del pa strokovnjaki pripisujejo tudi hitremu in stresnemu tempu življenja, nezdravi prehrani ter pomanjkanju spanca, ki močno vpliva na moško spolno sposobnost.

Operacija povečave penisa je izredno nevarna in boleča metoda, ki lahko negativno vpliva tudi na spolne funkcije. Kirurgi so povedali, da je pri tovrstnih operacijah veliko tveganje in možnosti nezaželenih stranskih učinkov kot so boleče erekcije, slabša spolna funkcija,.. Prav tako pa tudi izjemno draga! Zato se za tovrstne posege ne odloča veliko moških. 

Če spadate med visok procent nezadovoljnih moških in želite izboljšati svoje spolno življenje, je tukaj za vas naravna različica brez stranskih učinkov – TITAN GEL!

 

   Seksologinja Dr.Nancy je preko raziskave ugotovila, da je povprečna velikost penisa okoli 12 centimetrov, in, da je večino anketiranih   moških nezadovoljnih z velikostjo penisa. Čeprav ni veliko dokazov, da velikost penisa vpliva na vaše razmerje s partnerico, pa Nancy potrjuje, da lahko pride do nezadovoljstva. Ključno je tudi počutje moškega, saj se nezadovoljstvo z velikostjo korenjaka odraža tudi na vašem zunanjem pristopu - Samozavest je ključna! 

 

Zakaj se odločiti za TITAN GEL?


KER DELUJE

Ker je izdelan iz naravnih sestavin

 Ker vpliva na vse spektre moške spolnosti

 Ker omogoča povečanje volumna penisa

  Ker poveča trdnost erekcije

  Ker poveča cirkulacijo krvi v penisu

 Ker poveča libido in spolno moč

 Ker boste z njim bolj samozavestni v spalnici

 Ker velikost je pomembna


∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎

 

Izdelek vsebuje aktivne sestavine, ki pozitivno vplivajo na povečanje pretoka krvi v penisu in razširijo vene. Rezultat povečanja cirkulacije v penisu pa so bolj trdne in daljše erekcije, prav tako pa povečanje kisika vpliva tudi na povečanje volumna in posledično rast centimetrov.

 

 ∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎

 

Titan gel bo v celoti vplival na vaše spolno življenje, saj poleg vsega prinaša tudi boljši libido in spolno moč. Ker boste bolj samozavestni v spalnici ter izven nje, saj boste vedeli, da se lahko izkažete, pa bo vaše spolno življenje ponovno zacvetelo!

 

 ∎∎∎∎∎∎∎∎∎

 

Uporaba gela je popolnoma brezskrbna, saj je izdelan iz 100% naravnih sestavin. Zaradi naravne sestave pa nima nobenih stranskih učinkov in je primeren za vsakega moškega. Njegova formula temelji na starodavnih izvlečkih rastlin, ki pozitivno vplivajo na vse spektre vašega spolnega življenja.

 

  

 

Sestavine v gelu pomagajo stimulirati rast penisa z razširitvijo kavernoznih teles penisa. To pomaga pri znatnemu povečanju pretoka krvi v penisu, kar pripomore h takojšnem vizualnem učinku v povečavi. Penis tako postane širši in daljši, rezultati pa so ob redni uporabi vidni dolgoročno.

 

∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎∎

 

Rezultati


7-10 dni

Poveča se občutljivost penisa in so že vidni prvi rezultati v povečanju.

20 dni

Boljši nadzor nad ejakulacijo – Spolni odnosi trajajo dlje.

30 dni

Znatno povečanje trdnosti erekcije. Penis se lahko poveča tudi do 4 centimetre. Končni rezultat povečanja penisa je odvisen od velikosti penisa pred začetkom uporabe izdelka. Na povečanje vpliva tudi starost, saj mlajši uporabniki beležijo boljše rezultate povečanja penisa.

 

Pogosta vprašanja

 

Kako deluje Titan gel?

Titan gel ima aktivne komponente, ki pozitivno vplivajo na povečanje krvnega obtoka v splovilu, kar posledično vodi do boljše erektilne funkcije ter povečanja penisa. Gel lahko sproži produkcijo moških hormonov in povečuje libido. 

Kako uporabljam izdelek?

Titan gel je zelo enostaven za uporabo in ne povzroča neprijetnih občutkov ob/po nanosu. Gel je potrebno uporabljati vsak dan in sicer, nanesite manjšo količino gela po prhanju na čist penis. Gel nežno nanesite po celotni dolžini penisa in ga razmažite po naslednjem postopku: Držite penis s palcem na robu in večkrat potegnite proti glavi penisa. Počakajte nekaj minut, da se gel popolnoma absorbira. Lahko pa ga uporabljate tudi pred spolno aktivnostjo, in sicer 30-40 minut pred odnosom. 

Ali izdelek lahko uporabljam skupaj s kondomi?

Da, izdelek ne poškoduje kondoma. 

Kdaj lahko pričakujem rezultate?

Najboljši rezultati bodo vidni po 3 tednih uporabe, prve učinke pa boste občutili že v 7-10 dni. 

Komu je namenjem Titan gel?

Titan gel je namenjen vsem moškim, neglede na starost. Namenjen je tako tistim, ki imajo težave s spolnim življenjem, kot tudi tistim, ki želijo zgolj popestritev.

Ali je original? 

Na tržišču se pojavlja veliko ponaredkov Titan Gela. Pri nas prejmete ORIGINAL s posebno označbo, ki dokazuje, da izdelek ni ponaredek.
Ingredients: Aqua, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, PPG-18/18, Propylene Glycol, Poloxamer 184, Verbena Officinalis (Vervain) Flower Leaf Extract, Sodium Hylarounate, Succinic Acid, Fragarja vesca (Strawberry) Fruit Extract, Menthol, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Sodium Hydroxide.

Opozorila: 

Ni kontracepcija. 

Hranite v temnem prostoru na temperaturi 5°C do 25°C.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Titan Gel Premium Edition
Količina 50 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TITAN GEL - Povečanje penisa in močna erekcija!
Vaša ocena
Top prodajni artikli