Product was successfully added to your shopping cart.
 • DOOZ 14000 - zakasnitev izliva! DOOZ 14000 - zakasnitev izliva!
 • DOOZ 14000 - zakasnitev izliva! DOOZ 14000 - zakasnitev izliva!

DOOZ 14000 - zakasnitev izliva!

Hiter pregled

Spoznajte revolucionarni izdelek, s katerim se bodo minute spremenile v ure! Dooz 14000 je najbolj učinkovit izdelek za preprečevanje prezgodnjega izliva na trgu. Pohvali se lahko s kar 4 x večjo močjo, ter učinkom, ki je viden že 10 minut po nanosu. Izboljšajte kvaliteto vaših spolnih odnosov, in postanite ljubimec, kakršen si želite biti. Raziskave kažejo, da se kar 75% moških srečuje z težavami s prezgodnjim izlivom. Te pa so posledica prehitrega tempa življenja in obilice stresa s katerim se srečujejo na vsakodnevni ravni. Z izdelkom Dooz 14000 boste lahko ponovno vzbudili strasti, in se s svojo drago sproščali v najbolj intimnem trenutku dneva.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 27,99 €

AKCIJA 19,59 €

Opis izdelka

Spoznajte revolucionarni izdelek, s katerim se bodo minute spremenile v ure!


Dooz 14000 je najbolj učinkovit izdelek za preprečevanje prezgodnjega izliva na trgu. Pohvali se lahko s kar 4 x večjo močjo, ter učinkom, ki je viden že 10 minut po nanosu. Izboljšajte kvaliteto vaših spolnih odnosov, in postanite ljubimec, kakršen si želite biti. Raziskave kažejo, da se kar 75% moških srečuje z težavami s prezgodnjim izlivom. Te pa so posledica prehitrega tempa življenja in obilice stresa s katerim se srečujejo na vsakodnevni ravni. Z izdelkom Dooz 14000 boste lahko ponovno vzbudili strasti, in se s svojo drago sproščali v najbolj intimnem trenutku dneva.

 

 

Sta se že kdaj s partnerico ravno dobro ogrela in je že sledil izliv? Ste se kdaj že opravičevali? Prezgodnji izliv je pogost pojav, s katerim se na neki točki v življenju sreča vsak moški. Povprečno trajanje spolnega odnosa je po raziskavah sodeč zgolj 7 minut. V tem primeru pa velikokrat pride do tega, da eden od partnerjev ni v celoti potešen. Vzroki so lahko psihološke ali fiziološke narave, na trgu pa se pojavlja vse več izdelkov, ki želijo podaljšati trajanje odnosov. S tem namenom pa vam predstavljamo enega najbolj učinkovitih izdelkov Dooz 14000. Razpršilo ima učinkovito, ter zelo hitro delovanje. Lahko ga boste nanesli povsem diskretno in presenetili svojo boljšo polovico. Pozabite na tegobe, in uživajte v najlepših trenutkih v dvoje!

 

Izdelek priporočamo moškim, ki:

 • Trpijo za prezgodnjim izlivom
 • Želijo podaljšati svoje spolne odnose
 • Želijo zares dobro potešiti partnerja
 • Si želijo popestritev

 

V čem se razlikuje od drugih?

Dooz 14000 je edino razpršilo na svetu z dodatkom Vitamina E, ki neguje in še hitreje aktivira celice. Ker je vitamin naravnega izvora, pa se ta zelo hitro absorbira, ter spodbuja proizvajanje energije v celicah. Prav zaradi posebnega dodatka, pa je ta izdelek še bolj učinkovit kakor drugi, in deluje že 5-10 minut po nanosu. Rezultati bodo vidni v kar 5 x daljšem trajanju spolnega odnosa, nad katerim ne boste navdušeni le vi, vendar tudi vaša partnerica.

Kako deluje?

Razpršilo vsebuje aktivno snov Lidokain, ki deluje kakor lokalni anestetik. Vsebuje kar 10% Lidokaina, ter 1% Vitamina E. Ko se ga nanaša neposredno na tkivo, pride v kombinaciji z adrenalinom do reakcije, ki jo občutite kakor zmanjšanje občutljivosti intimnega predela oziroma kakor lokalni anestetik. Prav z tem, pa boste dosegli dolgotrajnejše spolne odnose, in večje zadovoljstvo med rjuhami.

 

Prednosti:

 • Zmanjša občutljivost intimnih predelov
 • Pripomore h daljšim ter tršim erekcijam
 • Poveča užitke med spolnim odnosom
 • Poveča samozavest
 • Izboljša vaše spolno življenje
 • Poveča zadovoljstvo vaše partnerice
 • Zdrži kar do 5 ur po nanosu
 • Zadostuje za več kot 60 nanosov
 

Stranke so o izdelku DOOZ 14000 povedale:

 
Full dobr izdelek! Imel že marsikaj, vendar vse skupaj ni nič v primerjavi s tem izdelkom. Naneseš na korenjaka, počakaš 10 minut, potem pa se zabava začne in traja in traja, NORO!! - Jure R. 

Gospodje, kupite ga ker je enostavno najboljši, definitivno. Odkar ga imajo v tej trgovini sem njihova redna stranka. Močno priporočam, če si želite močne spremembe. - Ivan LJ
 
DOOZ sem že uporablal in vedno bil zadovolen.. Hvala za ta izdelek - BRAVO BRAVO .. LP - Mirzo

 

Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

Vsa mnenja o izdelku DOOZ si lahko preberete tukaj. 

 

Pogosta vprašanja

 Koliko nanosov je potrebnih?

Ker je izdelek občutno močnejši od preostalih, bosta zadostovala zgolj 2 nanosa razpršila po penisu. Nanesete ga 5 do 10 minut pred spolnim odnosom. Če boste po nanosu začutili rahlo mravljinčenje pa to ignorirajte, saj bo v minuti izginilo. Razpršilo lahko nanesete tudi na dlan in potem vtrete v penis.

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočene količine nanosa (2x)!

Se ob uporabi lahko izvaja oralne odnose?

Seveda! Razpršilo je brez vonja in okusa, prav tako pa popolnoma varno tudi pri oralnih odnosih.

Koliko časa učinkuje?

Izdelek učinkuje kar do 5 ur po uporabi. Tako boste lahko tudi po predahu nadaljevali s svojo vzdržljivostjo.

Ali je izdelek Dooz 14000 original?

Seveda. Na spletu se pojavljajo ponarejene različice razpršila, ki pa niso tako učinkovite kakor originalni. V naši spletni trgovini pa vam ekskluzivno ponujamo 100% originalen izdelek Dooz 14000.

Dodatne informacije

SKU DOOZ
Proizvajalec Reman
Dodatne informacije

Vsebina: 45 ml (Zadostuje za 60 nanosov ali več)

Dermatološko in klinično testiran.

Poreklo izdelka: Nemčija

 1. 10+ review by Jernej on 22. 03. 2020

  Ker trenutno nimate stdu 100 ki sem ga včasih nabavljal ste mi svetovala DOOZ 14000. Težko ste me prepričala vam pa sporočam, da je ta izdelek še boljši od stud 100. Hvala za priporočilo, zame ste najboljši sex shop v Sloveniji!
  PS. Pa ne pretiravajte s količino, ker je zelo močan.

 2. ++++ review by Mišo on 8. 03. 2019

  Končno izdelek, ki res deluje tako kot je treba. Zapravil sem že kr nekaj denarja za brezvezne izdelke, ki so kr neki, DOOZ pa je TOP!!!

 3. Hvala vam! review by Samo on 25. 02. 2019

  Hvala bogu, da ste končno izdelek spet dodali v ponudbo, ker sem ga že pošteno pogresal:).
  Če trenutno kupujete podoben izdelek se odločite za DOOZ, ker nima konkurence, definitivno številka 1!

  Hvala trgovini, da ga imate spet na razpolago!

  Samo

 4. Bravo review by Mirzo on 18. 02. 2019

  DOOZ sem že uporablal in vedno bil zadovolen.. Hvala za ta izdelek - BRAVO BRAVO .. LP mirzo

 5. super review by Andro L. on 20. 07. 2017

  Žena sploh neve kaj jo je doletelo, ker sedaj zdržim veliko veliko dlje kot sem včasih. dooz je res super izdelek!

 6. Navdušen review by Jan - Lj on 19. 07. 2017

  Imam zelo velike težave z vzdržljivostjo, in sem že popolnoma obupal, da mi bo lahko sploh kaj pomagalo.. Dokler nisem preizkusil DOOZ. Res super učinkovita zadeva! Priporočam vsem, ki se spopadate z enakimi težavami kot jaz.

 7. Pohvale review by Radovednež on 10. 07. 2017

  Če želite kontrolirati izliv je to prava stvar. Preden sem kupil dooz sem precej denarja vrgel stran, ker so bili ostali izdelki na to temo precej neučinkoviti. Dooz pa je res super, 30 min pred akcijo ga uporabim in stvar res odlično dela.

 8. Zakon izdelek review by Jure R. on 17. 05. 2017

  Full dobr izdelek! Imel že marsikaj, vendar vse skupaj ni nič v primerjavi s tem izdelkom. Naneseš na korenjaka, počakaš 10 minut, potem pa se zabava začne in traja in traja, NORO!!

 9. Prejšnji uporabnik Stud 100 review by Sebo M. on 14. 03. 2017

  Samo za pohvaliti. Primerljiv, mogoče še boljši od STUD 100, katerega sem redno v tej trgovini kupoval že leta, … Ostajam redna stranka!

 10. Redna stranka review by Ivan LJ . on 14. 03. 2017

  Gospodje, kupite ga ker je enostavno najboljši, definitivno. Odkar ga imajo v tej trgovini sem njihova redna stranka. Močno priporočam, če si želite močne spremembe

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki