Product was successfully added to your shopping cart.
  • KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration
  • KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration
  • KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration
  • KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration

KLITORALNI STIMULATOR Satisfyer Pro 2 Vibration

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Še močnejši, še boljši, oblikovan za vsako žensko! Spoznajte klitoralni stimulator Satisfyer Pro 2, ki je nova izboljšana različica najbolj priljubljenega stimulatorja na trgu. Od svojega predhodnika se razlikuje po dodatnih funkcij s katerimi boste še bolj dražili svoje točke. Satisfyer Pro 2 ima poleg edinstvenih 11 funkcij sesanja tudi intenzivne vibracije, in sicer kar 10 različnih nastavitev. Njegovo delovanje je kljub intenzivnosti vibracij zelo tiho, saj ceni vašo zasebnost v najbolj intimnih trenutkih. Ker je Satisfyer Pro 2 v celoti vodoodporen pa si ga boste lahko privoščile tudi v kadi, kjer bo sesanje še bolj intenzivno. Pripravite se na revolucionarno igračko, ki jo še niste nikoli občutile - Orgazmi zagotovljeni!

Zaloga: 1-2 dni

55,99 €

Opis izdelka

Še močnejši, še boljši, oblikovan za vsako žensko! 

Spoznajte klitoralni stimulator Satisfyer Pro 2, ki je nova izboljšana različica najbolj priljubljenega stimulatorja na trgu. Od svojega predhodnika se razlikuje po dodatnih funkcij s katerimi boste še bolj dražili svoje točke. Satisfyer Pro 2 ima poleg edinstvenih 11 funkcij sesanja tudi intenzivne vibracije, in sicer kar 10 različnih nastavitev. Njegovo delovanje je kljub intenzivnosti vibracij zelo tiho, saj ceni vašo zasebnost v najbolj intimnih trenutkih. Ker je Satisfyer Pro 2 v celoti vodoodporen pa si ga boste lahko privoščile tudi v kadi, kjer bo sesanje še bolj intenzivno. Pripravite se na revolucionarno igračko, ki jo še niste nikoli občutile - Orgazmi zagotovljeni!

Tukaj je težko pričakovana tretja generacija najbolj priljubljenih klitoralnih stimulatorjev na trgu. O njem ste brale že v Cosmopolitanu, videle sta ga na spletu, a ga še niste preizkusile? Kakšen greh! To je edini pripomoček, ki vas lahko že v nekaj sekundah popelje do orgazma.Ps.: Ženske so to trditev potrdile!

Satisfyer Pro 2 Vibration je nagradnja prodajne uspešnice Satisfyer Pro 2 saj poleg sesanja sedaj ponuja tudi dodatnih 10 funkcij vibracij.

Njegov prefinjen dizajn v rose gold barvi še vedno ostaja enak, le njegove linije so malce bolj dodelane, prav tako pa tudi njegova notranjost. V sebi skriva namreč 2 močna vibracijska motorja. A brez skrbi, on je še vedno zeloooo tih!

Satisfyer Pro 2 Vibration je prav tako vodotesen in ima USB napajanje.

 

Občutite prestiž in intenzivno stimulacijo, ki jo premore le in in edini - Satisfyer Pro 2 Vibration!

 

Dodatne informacije

SKU 4049369016525
Proizvajalec Satisfyer
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije Velikost: 16,5 cm x 3,5 cm Napajanje: USB
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki