Product was successfully added to your shopping cart.
  • KONDOMI DUREX Ultra Thin 40/1 KONDOMI DUREX Ultra Thin 40/1

KONDOMI DUREX Ultra Thin 40/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Prihaja nora ponudba! Predstavljamo vam komplet 40 ultra tankih Durex kondomov, ob katerih boste pozabili, da nosite zaščito. Popolnoma lahki ter prosojni, so kondomi Ultra Thin še posebej priljubljeni pri uporabnikih, ki želijo pristne občutke kljub zaščiti. Kondomi imajo dodan Sensi-Fit sistem, ki omogoča boljšo občutljivost. Navdušil pa vas bo tudi podatek, da so za kar 20% tanjši od klasičnih kondomov. Zaščita še nikoli ni bila tako zabavna. Kondomi Ultra Thin poskrbijo, da se bosta kljub zaščiti popolnoma zbližala.

Zaloga: 7 dni

19,99 €

Opis izdelka

Prihaja nora ponudba! Predstavljamo vam komplet 40 ultra tankih Durex kondomov, ob katerih boste pozabili, da nosite zaščito.

 

Popolnoma lahki ter prosojni, so kondomi Ultra Thin še posebej priljubljeni pri uporabnikih, ki želijo pristne občutke kljub zaščiti. Kondomi imajo dodan Sensi-Fit sistem, ki omogoča boljšo občutljivost. Navdušil pa vas bo tudi podatek, da so za kar 20% tanjši od klasičnih kondomov. Zaščita še nikoli ni bila tako zabavna. Kondomi Ultra Thin poskrbijo, da se bosta kljub zaščiti popolnoma zbližala.

To je resnično ugodna ponudba, saj boste v kompletu prejeli kar 40 kosov Durex kondomov po smešno nizki ceni. Durex Ultra Thin so zelo priljubljeni pri uporabnikih, ki se želijo zaščititi med spolnimi odnosi, a obenem še vedno ostati povezani. Ne bojte se, z temi kondomi ne boste zgubili občutkov. Ravno nasprotno, kondomi Ultra Thin imajo poseben premaz, ki dodatno poveča občutljivost. Imajo veliko prijetnejši vonj, ter so zelo enostavni za namestitev. Tako med vama nebo nobenih motečih faktorjev, le čista ljubezen.

Dodatne informacije

SKU 59
Proizvajalec Durex
Dodatne informacije

Dolžina: 205 mm

Širina: 52-63 mm

Debelina: 55 μm

Količina: 40 kosov

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki