Product was successfully added to your shopping cart.
  • LUBRIKANT Durex Natural LUBRIKANT Durex Natural

LUBRIKANT Durex Natural

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Predstavljamo vam 100% naraven lubrikant priznanega podjetja Durex. Lubrikant Durex Natural je zasnovan z namenom, da nudi naraven občutek navlaženosti. Njegova nežna formula temelji na vodni osnovi in nima dodanih dišav ter barv, ter je popolnoma PH prijazna. Zaradi tega pa je še posebej primerna za bolj občutljive uporabnike, ter tiste, ki cenijo naravno vzburljive občutke. Naj bodo vajini intimni odnosi vedno gladki in udobni. Lubrikant Durex Natural poskrbi za brezskrbne užitke v dvoje!

Zaloga: 1-2 dni

cena: 12,99 €

AKCIJA 11,69 €

Opis izdelka

Predstavljamo vam 100% naraven lubrikant priznanega podjetja Durex.

 

Lubrikant Durex Natural je zasnovan z namenom, da nudi naraven občutek navlaženosti. Njegova nežna formula temelji na vodni osnovi in nima dodanih dišav ter barv, ter je popolnoma PH prijazna. Zaradi tega pa je še posebej primerna za bolj občutljive uporabnike, ter tiste, ki cenijo naravno vzburljive občutke. Naj bodo vajini intimni odnosi vedno gladki in udobni. Lubrikant Durex Natural poskrbi za brezskrbne užitke v dvoje!

 

100% Naraven

Lubrikant Durex Natural se lahko pohvali, da je v celoti izdelan iz naravnih sestavin. Njegova formula temelji na vodi osnovi, in nima dodanih snovi, ki lahko dražijo kožo oz. sintetičnih dodatkov. Lubrikant prav tako nima vonja in barve, je PH pozitiven in vsebuje probiotike za katere je znano, da pomagajo ohranjati ravnovesje kože. 

 

 

Ingredients: Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Inulin, Benzoic Acid, Alpha-Glucan, Oligosaccharide, Potassium Lactate, Lactic Acid

Opozorila:

Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Zaščitite pred direktno sončno svetlobo.

Hranite izven dosega otrok.

Izogibajte se stiku z očmi ter poškodovano kožo.

Če ste vi ali vaša partnerica noseča ali dojite, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Dodatne informacije

SKU 88
Proizvajalec Durex
Dodatne informacije Količina: 100 ml Poreklo: Anglija
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki