Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽNO OLJE Sensual (Jagoda) MASAŽNO OLJE Sensual (Jagoda)

MASAŽNO OLJE Sensual (Jagoda)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Erotična masaža je prava izbira za pare, ki si želijo ponovno vzbuditi strasti v spalnici. Masaža povečuje čute in zviša raven želje po spolnih odnosih. Vse to pa lahko doživite z aromatičnim masažnim oljem Sensual , ki je obogaten z naravnimi ekstrakti, zaradi katerih bo vaša koža po končani terapiji še posebej sijoča. Privoščite si senzualno jagodno aromaterapijo v dvoje, in popestrite vajine skupne urice z vročo predigro.

Zaloga: 1-2 dni

9,99 €

Opis izdelka

Erotična masaža je prava izbira za pare, ki si želijo ponovno vzbuditi strasti v spalnici.

 

Masaža povečuje čute in zviša raven želje po spolnih odnosih. Vse to pa lahko doživite z aromatičnim masažnim oljem Sensual , ki je obogaten z naravnimi ekstrakti, zaradi katerih bo vaša koža po končani terapiji še posebej sijoča. Privoščite si senzualno jagodno aromaterapijo v dvoje, in popestrite vajine skupne urice z vročo predigro.

Masažno olje Sensual je izdelano iz naravnih sestavin, ki ob stiku s kožo ustvarijo stimulativni občutek, in napolnijo vaše telo z potrebnimi vitamini. Mešanica Vitamina E, ter drugih esencialnih olj, je prava izbira za vse, ki bi radi kvalitetno olje, ki je še posebej prijazno vaši koži, in ob nanosu ne pušča lepljivih madežev. To pa je zagotovo izdelek s katerim si boste lahko popestrili vaše intimne trenutke, saj z masažo telesu dodamo potrebno erotično energijo, ter sprostitev, zaradi katere bosta razgreta oba.

Navodila za uporabo:

Nanesite poljubno količino masažnega olja na vašo dlan, in ga vtrite na predel, ki si ga želite. Vaša koža bo ob stiku z oljem dobila topel in stimulativen občutek, ob kateremu se bodo prebudili vsi vaši čuti.

 

Ingredients: Liquid Parrafin, Sweet Almond Oil, Jojolba Oil, Tocopherol Oil, Fragrance

Opozorila:

Hraniti izven dosega otrok!

Ni znanih stranskih učinkov izdelka, v kolikor pa se pojavi kakršnakoli alergijska reakcija ali draženje, takoj prenehajte z uporabo izdelka!

Dodatne informacije

SKU JOYDROPS29
Proizvajalec Joydrops
Dodatne informacije

Količina: 250 Ml

Poreklo izdelka: Turčija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki