Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • MASTRUBATOR Pink Pussy MASTRUBATOR Pink Pussy

MASTURBATOR Pink Pussy

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte vašo novo prijateljico, ki je vedno pripravljena na akcijo! Pink pussy je realistično zasnovani masturbator, ki je izdelan iz mehkih materialov in vam bo nudil neverjetna občutja lagodja. Počutili se boste kakor, da imate ob sebi resnično vagino. Realistična vagina, ki lahko tudi vibrira? Tako je, znotraj masturbatorja boste našli Multi Speed vibrator, katerega hitrost si boste lahko nastavljali poljubno. Prepustite se nežnim užitkom stimulacije, ki vam jih bo lahko pričarala le ena in edina Pink pussy.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 39,99 €

AKCIJA 38,79 €

Opis izdelka

Spoznajte vašo novo prijateljico, ki je vedno pripravljena na akcijo!

 

Pink pussy je realistično zasnovani masturbator, ki je izdelan iz mehkih materialov in vam bo nudil neverjetna občutja lagodja. Počutili se boste kakor, da imate ob sebi resnično vagino. Realistična vagina, ki lahko tudi vibrira? Tako je, znotraj masturbatorja boste našli Multi Speed vibrator, katerega hitrost si boste lahko nastavljali poljubno. Prepustite se nežnim užitkom stimulacije, ki vam jih bo lahko pričarala le ena in edina Pink pussy.

Mastrubator Pink Pussy navdušuje s svojim realističnim dotikom in izgledom. Prav tako pa vas bo prepričala tudi ugodna cena, ki je prijazna vsakemu uporabniku. Prejeli boste zmogljivi masturbator izdelan iz kvalitetnega materiala TPR, ki je koži prijazen in ne vsebuje ftalata. Kadarkoli si boste zaželeli dodatno stimulacijo, pa boste lahko vklopili vibrator, katerega se občuti po celotni dolžini mastrubatorja. Hitrost pa si lahko nastavljate poljubno. Enostaven za uporabo vas bo presenetil s svojo realistično obliko. Ko pa bo vaše telo resnično občutilo njegovo notrajnost boste navdušeni! ž

Osamljeni večeri so sedaj preteklost. Družbo vam bo od sedaj naprej delala Pink pussy, katere glavne atribut je, da bo zadovoljila čisto vsako tvojo fantazijo. Njena mehka notranjost in vibracije vas nebodo pustile razočarane.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

SKU DEBRA00439
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki