Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASTURBATOR Satisfyer Men MASTURBATOR Satisfyer Men
  • MASTURBATOR Satisfyer Men MASTURBATOR Satisfyer Men
  • MASTURBATOR Satisfyer Men MASTURBATOR Satisfyer Men

MASTURBATOR Satisfyer Men

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ste pod stresom in iščete popestritev? Zgrabite masturbator Satisfyer Men, ki je bil oblikovan posebej za vaše užitke! V sodelovanju s priznanim zvezdnikom filmov za odrasle Rocco Siffredi, je na trg stopil senzacionalni pripomoček za moške, ki združuje tako vaginalni kakor tudi oralni seks. Satisfyer Men ni klasičen masturbator, ampak je nekaj več.. Zagotavlja namreč najbolj intenzivno stimulacijo s sladkim presenečenjem, ki vas čaka v super mehki notranjosti – Edinstveni zračni blazini, ki se bosta hitro spremenili v ljubezenski blazini. Če si želite doživeti nekaj več, je to pripomoček, ki vas bo popeljal do višav. Z masturbatorjem Satisfyer Men je vse mogoče!

Zaloga: 1-2 dni

39,99 €

Opis izdelka

Ste pod stresom in iščete popestritev? Zgrabite masturbator Satisfyer Men, ki je bil oblikovan posebej za vaše užitke!

 

 

V sodelovanju s priznanim zvezdnikom filmov za odrasle Rocco Siffredi, je na trg stopil senzacionalni pripomoček za moške, ki združuje tako vaginalni kakor tudi oralni seks. Satisfyer Men ni klasičen masturbator, ampak je nekaj več.. Zagotavlja namreč najbolj intenzivno stimulacijo s sladkim presenečenjem, ki vas čaka v super mehki notranjosti – Edinstveni zračni blazini, ki se bosta hitro spremenili v ljubezenski blazini. Če si želite doživeti nekaj več, je to pripomoček, ki vas bo popeljal do višav. Z masturbatorjem Satisfyer Men je vse mogoče!

Če kdo ve kako izgleda popoln orgazem, je to zagotovo Rocco Siffredi. Rocco Siffredi je najbolj znan zvezdnik filmov za odrasle, saj se lahko pohvali s kar 1800 posnetimi filmi, in kar 5000 različnimi ljubimkami. In prav zato ste lahko še bolj prepričani v ta izdelek, saj je podjetje Satisfyer z zvezdnikom Rocco ustvarilo ultimativen masturbator za moške!

Seksi tako zunaj kakor notri, je Satisfyer Men pripomoček, ki ga še niste nikoli videli. Izstopa zaradi izjemno športnega in možatega videza, ki ga dopolnjuje visoko kvalitetni silikon. Še posebej pa je pomembna tudi njegova notranjost. V notranjosti se namreč skriva ultra mehek cyberskin material, ki vas bo še posebej navdušil. Inovativni notranji regulator tlaka skrbi za vaše potrebe z zagotavljanjem mehkega do močnega negativnega tlaka, ki ustreza vašim željam. Satisfyer Men objame vaš penis in vas popelje do intenzivnih orgazmov.

 

Sedaj lahko dodatno kupite tudi vložek Kinky Waves z še bolj razburljivo teksturo! Vložka lahko poljubno menjujete. 

 

Dodatne informacije

SKU SATISFY034, E28158
Proizvajalec Satisfyer Men
materiali Mešanica
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije

Material: Medicinski silikon, Cyberskin

Velikost: 21,5 cm

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki