Product was successfully added to your shopping cart.
  • NEGLIŽE Sharon Gold NEGLIŽE Sharon Gold
  • NEGLIŽE Sharon Gold NEGLIŽE Sharon Gold

NEGLIŽE Sharon Gold

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ovijte svoje božansko telo v zlati negliže Sharon! Negliže je tukaj, da popestri vajine skupne urice v dvoje. V izjemno elegantni podobi, pa bo s svojim lesketajočim zlatim satenom, povsem navdušil vašega izbranca. Na zgornjem delu ga sestavlja oprijeti nedrček, ki nudi dodatno podporo in volumen vašim prsim, na spodnjem pa lahkoten material za udobno nošenje. Poleg zlatega satena, pa negliže krasijo tudi izvezeni detajli črne fine italijanske čipke na nedrčku ter zaključkih. Da bo prilagajanje popolno, bodo poleg nastavljivih naramnic, poskrbele tudi različne konfekcijske številke. Prav vsaka dama lahko sedaj blesti v elegantnem negližeju Sharon.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 46,99 €

AKCIJA 28,19 €

* potrebna polja

cena: 46,99 €

AKCIJA 28,19 €

Opis izdelka

Ovijte svoje božansko telo v zlati negliže Sharon!

 

Negliže je tukaj, da popestri vajine skupne urice v dvoje. V izjemno elegantni podobi, pa bo s svojim lesketajočim zlatim satenom, povsem navdušil vašega izbranca. Na zgornjem delu ga sestavlja oprijeti nedrček, ki nudi dodatno podporo in volumen vašim prsim, na spodnjem pa lahkoten material za udobno nošenje. Poleg zlatega satena, pa negliže krasijo tudi izvezeni detajli črne fine italijanske čipke na nedrčku ter zaključkih. Da bo prilagajanje popolno, bodo poleg nastavljivih naramnic, poskrbele tudi različne konfekcijske številke. Prav vsaka dama lahko sedaj blesti v elegantnem negližeju Sharon.

Materiali negližeja so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je še posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU NEG SHARON G S/M, NEG SHARON G L/XL, NEG SHARON
Proizvajalec Passion
materiali Poliamid
Dodatne informacije

Barva: Zlata

Materiali: 88% Poliamid, 12% Elastan

Velikost: S/M, L/XL, XXL/XXXL

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki