Product was successfully added to your shopping cart.
  • NEGLIŽE Sharon NEGLIŽE Sharon
  • NEGLIŽE Sharon NEGLIŽE Sharon
  • NEGLIŽE Sharon NEGLIŽE Sharon

NEGLIŽE Sharon

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Nadenite svileno tančico, in ga popolnoma osvojite! Negliže Sharon pooseblja eleganco s svojim lesketajočim satenom, ter zaključki fine italijanske čipke. V črni barvi pa tvori klasično kombinacijo, ki ne gre nikoli iz mode. Negliže je sestavljen iz oprijetega zgornjega dela, ki ga krasi izvezena čipka v rjavih odtenkih, in ima košarice za večji volumen prsi. Na spodnjem delu pa se spušča v lahkoten, ter neoprijet kroj, ki vam bo nudil udobje skozi celotno nošenje. Nedrček ima v celoti nastavljive naramnice, ter hrbtno zapenjanje, ter ga boste lahko popolnoma prilagodili svojim meram. Negliže Sharon pa bo navdušil dame vseh konfekcijskih številk, saj je na voljo vse od najmanjše do največje!

Zaloga: 1-2 dni

cena: 46,99 €

AKCIJA 28,19 €

* potrebna polja

cena: 46,99 €

AKCIJA 28,19 €

Opis izdelka

Nadenite svileno tančico, in ga popolnoma osvojite!

 

Negliže Sharon pooseblja eleganco s svojim lesketajočim satenom, ter zaključki fine italijanske čipke. V črni barvi pa tvori klasično kombinacijo, ki ne gre nikoli iz mode. Negliže je sestavljen iz oprijetega zgornjega dela, ki ga krasi izvezena čipka v rjavih odtenkih, in ima košarice za večji volumen prsi. Na spodnjem delu pa se spušča v lahkoten, ter neoprijet kroj, ki vam bo nudil udobje skozi celotno nošenje. Nedrček ima v celoti nastavljive naramnice, ter hrbtno zapenjanje, ter ga boste lahko popolnoma prilagodili svojim meram. Negliže Sharon pa bo navdušil dame vseh konfekcijskih številk, saj je na voljo vse od najmanjše do največje!

Materiali negližeja so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je še posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Dodatne informacije

SKU NEG SHARON S/M, NEG SHARON L/XL, NEG SHARON XXL/XX
Proizvajalec Passion
materiali Poliamid
Dodatne informacije

Barva: Črna

Materiali: 88% Poliamid, 12% Elastan

Velikost: S/M, L/XL, XXL/XXXL

TABELA MER IN VELIKOSTI

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki