Product was successfully added to your shopping cart.
  • ŠPANSKA MUHA (za moške in ženske) ŠPANSKA MUHA (za moške in ženske)

ŠPANSKA MUHA (za moške in ženske)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Španska muha ni brez razloga legenda med afrodizijaki! Španska muha je že legendarni afrodiziak za ženske in moške. Za špansko muho pravijo, da že nekaj kapljic razvname njo ali njega. Če je temu res tako pa presodite sami.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 9,99 €

AKCIJA 7,99 €

Opis izdelka

Španska muha ni brez razloga legenda med afrodiziaki!

 

Španska muha je že legendarni afrodiziak za ženske in moške. Za špansko muho pravijo, da že nekaj kapljic razvname njo ali njega. Če je temu res tako pa presodite sami. Po potrebi vzemite pred spolno aktivnostjo 5 - 15 kapljic s pijačo ali hrano.

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Španska muha (za moške in ženske) ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Tekočina je motna, ker vsebuje naravne sestavine.

 

Kapljice za moške in ženske, prehransko dopolnilo

Količina: 10 ml

Uporaba/Priporočena količina: 5 – 15 kapljic (1 ml)

Sestavine v izdelku: Voda, Izvleček Muira Puama (Ptychopetalum olacoides), izvleček rastline Damiana (Turnera diffusa), Glicerin, kalijev sorbat

Opozorila:

Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Pred uporabo preverite, če ste alergični na katero od sestavin. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Proizvajalec: Inverma, Nemčija

Dodatne informacije

SKU NS0637
Proizvajalec Inverma
Dodatne informacije

Vsebina: 10 ml

Poreklo izdelka: Nemčija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki