Product was successfully added to your shopping cart.
  • STIMULACIJSKI GEL Durex Intense STIMULACIJSKI GEL Durex Intense

STIMULACIJSKI GEL Durex Intense

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Da boste lahko doživele najboljše orgazme, poskrbi stimulacijski gel Durex Intense! Za popolne vrhunce bo potrebna zgolj kapljica gela na vaš klitoris, in zabava se bo pričela. Posebno zasnovana formula znotraj gela, je izdelana tako, da ustvarja čutno valovanje, ki iz hlajenja preide v segrevanje, iz tam pa v mravljinčenje. Skupek pa so nebeški orgazmi, katere bo imela možnost doživeti prav vsaka uporabnica! Statistika kaže, da kar dve tretjini žensk ne doživlja orgazmov redno, vendar le občasno. Izstopite iz statistike, in poskrbite, da boste iz spalnice vedno odšle zadovoljene.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 19,99 €

AKCIJA 12,99 €

Opis izdelka

Da boste lahko doživele najboljše orgazme, poskrbi stimulacijski gel Durex Intense!

 

Gel narejen posebej za ženske!

 

Za popolne vrhunce bo potrebna zgolj kapljica gela na vaš klitoris, in zabava se bo pričela. Posebno zasnovana formula znotraj gela, je izdelana tako, da ustvarja čutno valovanje, ki iz hlajenja preide v segrevanje, iz tam pa v mravljinčenje. Skupek pa so nebeški orgazmi, katere bo imela možnost doživeti prav vsaka uporabnica! Statistika kaže, da kar dve tretjini žensk ne doživlja orgazmov redno, vendar le občasno. Izstopite iz statistike, in poskrbite, da boste iz spalnice vedno odšle zadovoljene.  

Za svetovno uspešnico Durex Play O, prihaja še en vrhunski proizvod, ki omogoča orgazmično doživetje za vsako uporabnico. Tukaj je Durex Intense! Že v njegovem imenu se skriva glavni atribut, ki poudarja intenzivno spolno doživljanje za vsako uporabnico. Vse kar potrebujete je en nanos gela na klitoris, ki ga lahko vmasirate med čutno predigro. Kmalu po nanosu pa boste začutile, da se povečuje občutljivost vaših intimnih predelov, prav tako pa tudi stimulacijo, ki jo ustvarja ta revolucionarna formula. Pridružite se misije #OrgasmForAll!

 

Ograzmi za vse ženske!

 

  • Povečanje občutljivosti intimnih predelov pri ženskah.
  • Posebna formula, ki ob nanosu stopnjuje različna valovanja: Segrevanje, hlajenje, mravlinčenje
  • Več kot 20 orgazmičnih nanosov v eni flaški

 

 

Ingredients:  Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide.

Opozorila: 

Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi! V primeru draženja, takoj prenehajte z uporabo. V kolikor se težave ne umirijo, se posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok!

POMEMBNE INFORMACIJE:

Če ste noseči, dojite  ali poskušate zanositi, ne uporabljajte Durex Intense gela.

Dodatne informacije

SKU 49
Proizvajalec Durex
Dodatne informacije Količina: 10 ml (Za 20 nanosov) Poreklo: Anglija
  1. +++ review by Sabina on 23. 03. 2019

    Meni je všeč in ga uporabim s partnerjem ali pa tudi solo z različnimi igrackami. Deluje hitro po nanosu, občutki so intenzivnejši, orgazma pa močnejši.

    Zelo dober izdelek, priporočam.

Napišite svoje mnenje