Product was successfully added to your shopping cart.
  • STIMULATOR Satisfyer Pro For Couples STIMULATOR Satisfyer Pro For Couples
  • STIMULATOR Satisfyer Pro For Couples STIMULATOR Satisfyer Pro For Couples
  • STIMULATOR Satisfyer Pro For Couples STIMULATOR Satisfyer Pro For Couples

STIMULATOR Satisfyer Pro For Couples

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Čas je za nepozabne užitke v dvoje z vrhunskim pripomočkom Satisfyer Pro For Couples. Ergonomsko oblikovan stimulator je namenjen obojestranski stimulaciji partnerjev in je izdelan posebej za vas! Medtem, ko bo partner užival v dodatnem občutku tesnosti in vibracijah, boste vi prejele orgazmično stimulacijo G točke in klitorisa. Končno en pripomoček v katerem lahko uživata oba! Ta unikatni stimulator vsekakor ne bo moteč element med spolnimi odnosi, vendar se bosta ob njem še posebej zabavala. Izbirali boste lahko med 11 različnimi programi valovanja, 10 programi vibriranja, ter intuitivnim nastavitvam tlaka in vibracij, ki odpira nešteto novih kombinacij vibriranja. Stimulator Satisfyer Pro For Couples je izdelan iz vrhunskega silikona ter ima posebno tiho delovanje. Zahvaljujoč vodotesnem zaključku, pa je lahko tudi vaš kopalni sopotnik.

Zaloga: 1-2 dni

58,99 €

Opis izdelka

Čas je za nepozabne užitke v dvoje z vrhunskim pripomočkom Satisfyer Pro For Couples.

 

 

Ergonomsko oblikovan stimulator je namenjen obojestranski stimulaciji partnerjev in je izdelan posebej za vas! Medtem, ko bo partner užival v dodatnem občutku tesnosti in vibracijah, boste vi prejele orgazmično stimulacijo G točke in klitorisa. Končno en pripomoček v katerem lahko uživata oba! Ta unikatni stimulator vsekakor ne bo moteč element med spolnimi odnosi, vendar se bosta ob njem še posebej zabavala. Izbirali boste lahko med 11 različnimi programi valovanja, 10 programi vibriranja, ter intuitivnim nastavitvam tlaka in vibracij, ki odpira nešteto novih kombinacij vibriranja. Stimulator Satisfyer Pro For Couples je izdelan iz vrhunskega silikona ter ima posebno tiho delovanje. Zahvaljujoč vodotesnem zaključku, pa je lahko tudi vaš kopalni sopotnik.

 

Edinstven pripomoček za pare Stimulator Satisfyer Pro For Couples je bil izdelan za vse pare, ki si želijo še bolj uživati v skupnih posteljnih trenutkih. Izdelek ima edinstveno obliko črke U, ki omogoča stimulacijo več točk naenkrat. Zgornji del stimulatorja bo namreč pritiskal na klitoris, spodnji pa na G točko ter penis. Vaš partner bo užival v tesni nožnici, medtem, ko se bo stimulator z vsakim gibom znova dotikal G točke. Vse to pa bodo dopolnile močne vibracije, ki si jih lahko nastavite poljubno. Stimulator omogoča tudi intuitivno nastavljanje vibracij, ki vam odpre nešteto novih kombinacij vibriranja.

 

Lastnosti


Stimulator je izdelan iz vrhunskega, svilnato gladkega materiala, ki je povsem koži prijazen. Izdelek je v celoti vodoodporen, in ima posebno tiho delovanje za popolno diskretnost med uporabo. Napajanje izdelka poteka preko USB napajalnika, ki je odlična alternativa baterijskim vložkom.

 

- Uporaba v paru

- Vrhunska kvaliteta

- 2 močna vibracijska motorja

- 11 nastavitev tlaka, 10 nastavitev vibriranja

- Vodoodpornost

- Intuitivno izbiranje vibracij in tlaka

- USB polnjenje

- Ergonomska oblika, ki se prilega vsem intimnim predelom

- Enostaven za uporabo

- Tiho delovanje

Dodatne informacije

SKU SATISFY023
Proizvajalec Satisfyer
materiali Silikon
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije

Velikost: 11,5 cm x 12 cm x 10 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki