Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR Partner Plus VIBRATOR Partner Plus
  • VIBRATOR Partner Plus VIBRATOR Partner Plus

VIBRATOR Partner Plus

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte najbolj priljubljeno erotično igračko za pare! Tukaj je vibrator Partner Plus, ki bo v vašo spalnico pričaral razburljivo erotično stimulacijo, ob kateri bosta uživala oba. Njegova ergonomska oblika je namreč izdelana tako, da objame intimne predele, ter med spolnim odnosom nudi dodatno stimulacijo, ter bolj intenzivno ljubljenje. Vibrator Partner Plus se v primerjavi z predhodnikom razlikuje v še močnejši stimulaciji, zahvaljujoč dvojnemu vibracijskemu motorčku. Če si želite nadgradnjo pri posteljnih aktivnostih, je to pripomoček številka ena s katerim si bosta orgazmične občutke delila oba enakovredno. Vibrator je izdelan iz vrhunskega, telesu prijaznega medicinskega silikona, ki ponuja svilnat dotik, ter brezskrbno zabavo. Uporabljate ga lahko v paru, ali pa na samem.

Zaloga: 1-2 dni

39,99 €

Opis izdelka

Spoznajte najbolj priljubljeno erotično igračko za pare!

 

Tukaj je vibrator Partner Plus, ki bo v vašo spalnico pričaral razburljivo erotično stimulacijo, ob kateri bosta uživala oba. Njegova ergonomska oblika je namreč izdelana tako, da objame intimne predele, ter med spolnim odnosom nudi dodatno stimulacijo, ter bolj intenzivno ljubljenje. Vibrator Partner Plus se v primerjavi z predhodnikom razlikuje v še močnejši stimulaciji, zahvaljujoč dvojnemu vibracijskemu motorčku. Če si želite nadgradnjo pri posteljnih aktivnostih, je to pripomoček številka ena s katerim si bosta orgazmične občutke delila oba enakovredno. Vibrator je izdelan iz vrhunskega, telesu prijaznega medicinskega silikona, ki ponuja svilnat dotik, ter brezskrbno zabavo. Uporabljate ga lahko v paru, ali pa na samem.

Odkrijta nove dimenzije erotičnih občutkov, in to v paru! Vibrator Partner Plus ima dva intenzivna vibracijska motorja, ter kar 10 različnim programov, ki si jih lahko nastavite po svojih željah. Je zelo enostaven za uporabo, vibracije pa boste lahko upravljali kar med samim spolnim odnosom. Posebno zaobljena oblika nebo motila ob penetraciji, vendar bo s svojim svilnatim dotikom nudila stimulacijo, ki jo še nista doživela. Elegantno oblikovan vibrator, pa bo zadovoljil tudi tiste, ki iščejo bolj stilsko dovršeno igračko.

 

Prednosti vibratorja Partner Plus:

- Uporaba v paru

- Samostojna uporaba

- 2 vibracijska motorja

- 10 programov vibracij

- 100% telesu prijazni materiali

- Vodoodpornost

- Eleganten izgled

- Močan motor

- Enostavno čiščenje

- Nadgrajen sistem

 

Vibrator ne vsebuje baterijskih vložkov, vendar polnjenje poteka preko USB priključka. Z enim polnenjem boste pridobili kar 65 minut neprekinljive zabave.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, in je še posebej primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Dodatne informacije

SKU SATISFY019, 4049369015016
Proizvajalec Partner
materiali Silikon
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatne informacije Napajanje: USB
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje