Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR RABBIT Alvis VIBRATOR RABBIT Alvis

VIBRATOR RABBIT Alvis

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte Rabbit vibrator kateri vas bo brez dvoma vsak dan znova navdušil. Alvis je zmogljivi zajček izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki navdušuje s svojo privlačno zunanjostjo ter mogočnimi vibracijami. Za vse, ki obožujejo igračke, katere ponujajo več funkcijsko nastavljanje vibracij, bo ta nadobudnež odlična izbira. Znotraj njegovega nedolžnega ohišja se namreč skriva vibrator s kar 30 funkcijskimi programi. Tako je, vsak dan v mesecu boste lahko znova in znova presenečeni nad njegovo zmogljivostjo.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 49,99 €

AKCIJA 19,99 €

Opis izdelka

Spoznajte Rabbit vibrator kateri vas bo brez dvoma vsak dan znova navdušil.

 

Zmogljivi rabbit vibrator, ki navdušuje s svojo zaobljeno obliko ter kvalitetnimi materiali. Če bi radi odkrili intenzivno stimulacijo ne le enega predela, vendar vseh skupaj, bo ta vibrator prava izbira za vas.Prilagodite si ga po svojih željah!

 

 

Alvis je zmogljivi zajček izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki navdušuje s svojo privlačno zunanjostjo ter mogočnimi vibracijami. Za vse, ki obožujejo igračke, katere ponujajo več funkcijsko nastavljanje vibracij, bo ta nadobudnež odlična izbira. Znotraj njegovega nedolžnega ohišja se namreč skriva vibrator s kar30 funkcijskimi programi.Tako je, vsak dan v mesecu boste lahko znova in znova presenečeni nad njegovo zmogljivostjo.

Zakaj bi se zadovoljili z le nekaj funkcijami, ko pa jih lahko imate kar 30! Tako je, vibrator Alvis bo stresel tla pod nogami, ko se bo med vaše rjuhe prikradel s svojim zaobljenim ohišjem znotraj katerega se dogaja prava čarovnija vibracij. Izdelan za zadovoljitev vseh vaših kotičkov, pa je posebno oblikovan, da poleg nastavljivih funkcij stimulira še s svojim mehkim izrastkom ter nagnjeno obliko. Dotaknil se bo vaše G točke ter nežno masiral klitoris. Po nežnem razvajanju z njim, pa se vam bo odprlo novo obzorje erotičnih občutkov.

 

Prednosti Rabbit vibratorja Alvis:

  • Kvaliteten material
  • 30 fukncijsko vibriranje
  • Stimulacija G točke
  • Stimulacija klitorisa
  • Ne vsebuje ftalata
  • Ugodna cena

 

Izdelan je iz kvalitetnega 100% silikona, ki ima na otip gladko ter mehko površino. Kvalitetna izdelava ter material pa bosta še dodatno pripomogla, da bo vaše doživetje z Alvisom nepozabno.


Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

 

Dodatne informacije

SKU DEBRA00833
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije

Velikost: Dolžina 20,5 cm (Uporabna 10 cm) x širina 3,3 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki