Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR RABBIT Newman VIBRATOR RABBIT Newman

VIBRATOR RABBIT Newman

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Pripravite se na edinstveno oblikovanega vibracijskega zajčka, ki vas bo pripeljal do nebeških orgazmov. Za na videz privlačno vijolično opravo se v notranjosti prav tako skrivata tudi dva zmogljiva vibracijska motorčka. Z njima boste dosegli visoko intenzivnost vibracij, izbirali pa boste lahko med kar 30 različnimi programi.

Zaloga: 1-2 dni

cena: 59,99 €

AKCIJA 24,00 €

Opis izdelka

Pripravite se na edinstveno oblikovanega vibracijskega zajčka, ki vas bo pripeljal do nebeških orgazmov.

 

Za na videz privlačno vijolično opravo se v notranjosti prav tako skrivata tudi dva zmogljiva vibracijska motorčka. Z njima boste dosegli visoko intenzivnost vibracij, izbirali pa boste lahko med kar 30 različnimi programi. Vibrator rabbit New Man ima posebno zaobljeno obliko, ki jo boste odlično občutili med samo penetracijo. Dodan pa ima tudi rabbit izrastek z rahlo zaobljeno konico, ki omogoča lažje doseganje klitorisa, ter močnejšo stimulacijo. Raziščite svoje poljubne programe vibriranja, in si nastavite želeno hitrost. To je vibrator, ki se bo 100% prilagodil vašim potrebam in željam. Tudi najbolj zahtevna uporabnica pa ob njem nebo ostala ravnodušna.

Vibrator Rabbit New Man je novi moški v vašem življenju. Spoznajte svojega novega ljubimca, ki vas bo vsakič znova navdušil. S kar 30 funkcijami vibracij, boste lahko ob vsakem srečanju uživali v novih doživetjih, ki vam jih bo ponujal. Vibrator je v celoti izdelan iz silikona, ki ima gladko teksturo, in je koži prijazen material. Uživajta v skupnih uricah, in raziščita nove dimenzije erotičnih občutkov.

Prednosti vibratorja Newman:

- Dvojna stimulacija

- 30 programov vibracij

- Telesu prijazen Silikon

- Svilnat dotik

- Zaobljena oblika

- Dva vibracijska motorja

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Dodatne informacije

SKU DEBRA00732
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 20 cm x  3,8 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki