TOPLOTNI VIBRATOR Satisfyer Hot Spot Red

Vibrator, ki zadovolji najbolj vroče točke! Predstavljamo vam vrhunski vibrator znamke Satisfyer, ki je ergonomsko oblikovan za najboljšo stimulacijo G točke. Njegova upognjena, voluminozna konica bo z veliko občutka božala vašo G točko, medtem, ko bo praktični ročaj skrbel za intenzivno uporabo. Poleg vibracij, pa vas bo vibrator Hot Spot razvajal tudi s funkcijo segrevanja, s katero ga boste ogreli do 39°C. Vibrator Hot Spot boste lahko upravljali tudi preko aplikacije na pametnem telefonu.
Redna cena 59,99 € Akcijska cena 35,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4001630
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 41,99 €

Vibrator, ki zadovolji najbolj vroče točke!

   

Predstavljamo vam vrhunski vibrator znamke Satisfyer, ki je ergonomsko oblikovan za najboljšo stimulacijo G točke. Njegova upognjena, voluminozna konica bo z veliko občutka božala vašo G točko, medtem, ko bo praktični ročaj skrbel za intenzivno uporabo. Poleg vibracij, pa vas bo vibrator Hot Spot razvajal tudi s funkcijo segrevanja, s katero ga boste ogreli do 39°C. Vibrator Hot Spot boste lahko upravljali tudi preko aplikacije na pametnem telefonu. 

Popolna stimulacija

Vibrator Hot Spot je zasnovan tako, da boste z zelo malo truda lahko dosegli najboljšo stimulacijo G točke. Zadebeljena in ukrivljena gred namreč poskrbi za intenzivno draženje g točke za najboljše orgazme. Da boste imeli ves čas nadzor nad svojo igračko, pa ima vibrator Hot Spot praktično krožno držalo. 

Funkcija ogrevanja

Vibrator Hot Spot ima posebno funkcijo ogrevanja s katero se vibrator ogreje kar do 39°C. Toplota pospešuje krvni obtok, zaradi česar boste občutili bolj realistično stimulacijo, ki spominja na prijetno telesno toploto in bližino. 

Upravljanje z aplikacijo

Če želite odkriti dodatne funkcije vibratorja, si lahko preko App Store ali Google Play trgovine na svoj telefon brezplačno naložite Satisfyer Connect aplikacijo. Z aplikacijo boste lahko sami risali vzorce, povezali vibrator s poljubnim ritmom glasbe, v živo klepetali s svojim partnerjem in uživali v ostalih razburljivih funkcijah. 

  • Vibrator G točke 
  • Mehka in fleksibilna gred
  • Toplotna funkcija
  • Različne funkcije vibracij
  • Praktično držalo
  • Svilnato gladek silikon
  • Magnetni USB polnilec
  • 100% vodoodporen
  • Možno upravljanje preko aplikacije na telefonu

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Satisfyer Vibrators
Material Silikon
Dolžina 21 cm (vstavljiva 15,5 cm)
Širina 4 cm (max), 2,5 cm (min)
Napajanje USB
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Vijolična
Stimulira G točko, nožnico
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TOPLOTNI VIBRATOR Satisfyer Hot Spot Red
Vaša ocena