TOPLOTNI VIBRATOR Svakom Emma (Vijolična)

Prihaja vroča zabava, tukaj je toplotni vibrator Emma! Emma je nagajivi vibrator z zamenljivimi zajčjim nastavkom za raziskovanje novih erotičnih užitkov. Ta luksuzni pripomoček je namenjen vsem ženskam, ki želijo vsestransko igračko s pomočjo katere se raziskovanje nikoli nebo končalo. Emma se namreč poleg privlačnega izgleda pohvali tudi z izjemno močnimi vibracijami, ki jih spremlja tihi sistem ob katerem bo uporaba še posebno diskretna. Ponuja pa tudi inteligentni način uporabe, ki simulira celoten proces spolnega odnosa, ter edinstveno funkcijo naraščanja temperature, ki glavico lahko ogreje vse do 38°C. Vaše druženje s tem edinstvenim pripomočkom pa bo kar trajalo in trajalo, saj ima laskavi naziv najdaljše delujočega vibratorja po polnjenju, ki znaša kar 48 ur neprekinjene zabave! Izberite vibrator Emma, ki vas bo vedno znova navdušil in presenetil.
109,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0050

Prihaja vroča zabava, tukaj je toplotni vibrator Emma! 

 Emma je nagajivi vibrator z zamenljivimi zajčjim nastavkom za raziskovanje novih erotičnih užitkov. Ta luksuzni pripomoček je namenjen vsem ženskam, ki želijo vsestransko igračko s pomočjo katere se raziskovanje nikoli nebo končalo. Emma se namreč poleg privlačnega izgleda pohvali tudi z izjemno močnimi vibracijami, ki jih spremlja tihi sistem ob katerem bo uporaba še posebno diskretna. Ponuja pa tudi inteligentni način uporabe, ki simulira celoten proces spolnega odnosa, ter edinstveno funkcijo naraščanja temperature, ki glavico lahko ogreje vse do 38°C. Vaše druženje s tem edinstvenim pripomočkom pa bo kar trajalo in trajalo, saj ima laskavi naziv najdaljše delujočega vibratorja po polnjenju, ki znaša kar 48 ur neprekinjene zabave! Izberite vibrator Emma, ki vas bo vedno znova navdušil in presenetil. 

 Za to igračko vam garantiramo, da se je ne boste nikoli naveličali. Toplotni vibrator Emma v eni sami igrački združuje vse o čemer ste vedno sanjale. Vrhunski produkt podjetja Svakom pa je absolutni zmagovalec v kategoriji vsestranskih erotičnih pripomočkov!  

 

Načini uporabe

 Toplotni vibrator Emma ponuja več načinov uporabe. Zaradi priloženega rabbit nastavka, boste namreč pridobili nov erotični pripomoček. 2 v 1!

 

Klasično:

Klasična uporaba brez nastavka je še posebej orgazmična prav za klitoralno stimulacijo. Vibrator ima namreč izredno fleksibilno glavico, ki se lahko upogiba v vse smeri. Med klasično uporabo pa bo še posebej do izraza prišla tudi funkcija segrevanja, ki bo dodobra ogrela ozračje v spalnici tudi v zimskem času.

 Z nastavkom:

Rabbit nastavek je tukaj za vse zajčice, ki si zaželijo malo bolj nagajive zabave. Silikonski nastavek enostavno pritrdite na glavico, in pričnite uživate v povsem novi igrački. Vibracije boste občutili vse do konice zajčjega nastavka. Nastavek lahko služi za stimulacijo klitorisa, bradavičk, ter drugih erogenih con. Lahko pa se pozabavata tudi v paru, in v njegovi družbi uživata kar med spolnimi odnosi.

 

Lastnosti toplotnega vibratorja Emma:


 - Segrevanje: Ogrejte se z sistemom segrevanja vibratorja, ki omogoča prav posebne užitke med uporabo. Segreje se lahko kar do 38°C. Pozimi vam bo še posebej toplo.

 - Vibracije: Vibrator Emma se lahko pohvali z zelo močnimi vibracijami, ki pa jih boste lahko v celoti občutili tudi, ko ga boste uporabljali z nastavkom. Poleg nastavljanja hitrosti, pa vibrator ponuja tudi inteligentni način, ki simulira celoten proces seksa. Ko boste preklopili na 'S' gumbek na ohišju, se boste popeljali v prav posebno erotično doživetje. Odpeljal vas bo vse od nežne predigre, do močnega pulziranja, ki vodi do najboljših vrhuncev! Vi se boste le prepustili, in uživali medtem, ko bo on mislil na vaše užitke.

 - Vsestranska uporaba: Z nastavkom ali brez, to ni klasični vibrator, ampak prava čarobna erotična igračka. Lahko ga uporabljate za klitoris, bradavičke, ušesa, penis,.. Možnosti je neomejeno! Njegov material je zelo fleksibilen, zato omogoča veliko različnih načinov.

 - Vodoodpornost: Kdo pravi, da erotični pripomočki spadajo zgolj v posteljo? Emmo lahko prinesete tudi v vročo kopel, saj je v celoti vodotesna.

 - Tihi način: Diskretno, brez motečih faktorjev. Tihi način poskrbi, da bo v spalnici moč slišati le vaše vzdihljaje.

 - Material: Ne le, da je Emma sestavljena iz telesu prijaznih materialov, te so tudi Zemlji prijazni! Gladka in mehka tekstura spominja na svilnat dotik, ki bo dodal piko na i celotni izkušnji.

 - Napajanje: USB napajanje je super rešitev za vse, ki niso pristaši baterijskih vložkov. Le priklopite USB, in s hitrim polnilnikom bo igračka v zelo kratkem času že pripravljena na ponovno uporabo. Vibrator Emma se lahko pohvali z nazivom NAJDALJŠE DELUJOČE IGRAČKE po enem polnjenju. Ponujan namreč kar 48 ur neprekinjene zabave!

 

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, in še posebej primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASvakom
VelikostOd 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 20,9 cm x 4,8 cm

Napajanje: USB

MaterialMedicinski silikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TOPLOTNI VIBRATOR Svakom Emma (Vijolična)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki