TOPLOTNI VIBRATOR Svakom Lester

Ogrejte srce z toplotnim vibratorjem Svakom Lester. To je zajček, ki se bo posvetil več točkam naenkrat, in tako popeljal v pravo ekstazo užitkov. Izdelan iz vrhunskega silikona, ima vibrator Lester nežno svilnato teksturo, ki doda piko na i že tako mogočnemu vibratorju. V njem se skrivata 2 zmogljiva vibracijska motorčka, ki sta posamično nameščena po dolžini vibratorja, ter nastavku za stimulacijo klitorisa. Izbirali boste lahko med mnogimi različnimi programi vibracij, ki pa so obogateni z 'toplotno' funkcijo, ki omogoča segrevanje vibratorja do kar 38°C. Med rjuhe se bo prikradel čisto potihoma, saj vsebuje tihi sistem za popolnoma brezskrbne trenutke v dvoje. A postelja ni edina s katero si boste lahko delili užitke, zajček Lester je v celoti vodoodporen, in si ga lahko privoščite tudi v vodi. Vroča zabava brez omejitev je tu!
124,99 €

Zaloga:

Ni na zalogi 14 dni

Rok dobave:

14 dni
SKU
SVAKOM0025

Ogrejte srce z toplotnim vibratorjem Svakom Lester. To je zajček, ki se bo posvetil več točkam naenkrat, in tako popeljal v pravo ekstazo užitkov.

 

 

Izdelan iz vrhunskega silikona, ima vibrator Lester nežno svilnato teksturo, ki doda piko na i že tako mogočnemu vibratorju. V njem se skrivata 2 zmogljiva vibracijska motorčka, ki sta posamično nameščena po dolžini vibratorja, ter nastavku za stimulacijo klitorisa. Izbirali boste lahko med mnogimi različnimi programi vibracij, ki pa so obogateni z 'toplotno' funkcijo, ki omogoča segrevanje vibratorja do kar 38°C. Med rjuhe se bo prikradel čisto potihoma, saj vsebuje tihi sistem za popolnoma brezskrbne trenutke v dvoje. A postelja ni edina s katero si boste lahko delili užitke, zajček Lester je v celoti vodoodporen, in si ga lahko privoščite tudi v vodi. Vroča zabava brez omejitev je tu!

 

Toplotni vibrator

 Toplotni vibratorji so vedno bolj priljubljeni zaradi posebnih občutkov, ki jih prinašajo med segrevanjem. Se ob misli na to mogoče vprašate, ali je to prevroče za nežne ženske intimne predele, lahko pride do poškodb? Seveda, da ne! Vibrator Lester lahko segrejete samo na konstantno, ter vsekakor ne prevročo temperature 38°C, ki je popolnoma varna. Nič več osamljenosti v hladnih dneh, Lester bo priskočil na pomoč, da vas popolnoma razgreje.

 

Najdlje delujoči vibrator na svetu!

 Tako je, tega zmogljivega zajčka krasi naziv najdlje delujočega vibratorja na svetu. Po polnjenju, ki poteka preko hitrega USB polnilca, se vam namreč obeta kar 48 ur neprekinjene zabave. 

 

 

Lastnosti toplotnega vibratorja Svakom Lester


- Dvojni vibracijski motor:

Vibrator Lester se bo enakovredno posvetil vsem kotičkom na vašem telesu, zato ima dva ločena vibracijska motorja. En se nahaja v zgornjem delu, ki je namenjen stimulaciji G točke, drugi pa v zajčjem izrastku za stimulacijo klitorisa. Njegova motorja premoreta izjemno močne vibracije.

- Tihi sistem:

Si želite popolno tišino? Potem boste navdušeni nad zajčkom Lesterjem! Njegov zvok namreč dosega manj kot 50 decibelov, kar pomeni, da je še bolj tih kakor šepet.

- Vibracije:

Mnogi vibracijski programi se bodo prilagodili vašemu trenutnemu razpoloženju. Takrat, ko pa boste želele le uživati, pa bo na vrsto prišel SVAKOM INTELIGENTNI NAČIN, ki ga aktivirate z pritiskom na 'S' gumbek na ohišju. Ta način vam omogoča, da se zgolj sprostite in uživate v vibracijskem popotovanju, ki ga je pripravil za vas. Simulira namreč celoten potek spolnih odnosov – vse od predigre do vrhunca.

- Vodoodpornost:

On je 100% vodoodporen. Raziskujte tudi izven spalnice!

- Materiali:

Telesu ter Zemlji prijazni materiali! Izdelan je iz vrhunskega medicinskega silikona.

 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASvakom
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 20 cm x 3,8 cm

Napajanje: USB

MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TOPLOTNI VIBRATOR Svakom Lester
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki