TORBICA ZA SHRANJEVANJE Bathmate Črpalke

Najbolj zaželeni Bathmate dodatek je tu! Torbica za shranjevanje črpalke, je pomemben dodatek za vašo Bathmate črpalko, saj jo boste z njegovo pomočjo lahko ohranjali na varnem mestu, kjer bo odporna na umazanijo ter udarce. Zaščita pred tovrstnimi težavami, pa je pomembna tudi zato, da ohranjate njeno prvotno stanje, in poskrbite za normalno delovanje črpalke. Raznorazni udarci lahko namreč poškodujejo izdelek, in s tem upočasnijo ali celo onemogočijo pravilno delovanje. Da pa bodo vaši rezultati takšni kot ste si želeli, pa je skrb za črpalko zagotovo pomemben faktor, ki vas bo pripeljal do maksimalnega zadovoljstva.
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BATHMATE37

Najbolj zaželeni Bathmate dodatek je tu!

 

Torbica za shranjevanje črpalke, je pomemben dodatek za vašo Bathmate črpalko, saj jo boste z njegovo pomočjo lahko ohranjali na varnem mestu, kjer bo odporna na umazanijo ter udarce. Zaščita pred tovrstnimi težavami, pa je pomembna tudi zato, da ohranjate njeno prvotno stanje, in poskrbite za normalno delovanje črpalke. Raznorazni udarci lahko namreč poškodujejo izdelek, in s tem upočasnijo ali celo onemogočijo pravilno delovanje. Da pa bodo vaši rezultati takšni kot ste si želeli, pa je skrb za črpalko zagotovo pomemben faktor, ki vas bo pripeljal do maksimalnega zadovoljstva.

Sedaj lahko vzamete črpalko tudi na potovanja, saj bo s torbico za shranjevanjem varno pripotovala tudi daljše relacije. Kapsula je namreč sestavljena iz trdnega, ter kvalitetnega materiala, ki je odporen na udarce ter vodo.

Velikost kapsule je univerzalna, in je primerna za vse vrste Bathmate črpalk.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAUltramax
DodatnoVelikost: Univerzalna (Za vse Bathmate črpalke)
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:TORBICA ZA SHRANJEVANJE Bathmate Črpalke
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki