USNJENA OVRATNICA Bound Noir

Združite elegantni užitek ter bolečino z usnjeno ovratnico Bound Noir. Podredite svojega ljubimca s to izjemno visoko kvalitetno ovratnico izdelano iz Nubuck usnja. Ovratnica je udobna in varna, vendar obenem tudi trpežna in debelejša za bolj napredne fetiš igrice. 'O' obroček na sredini ovratnice vam omogoča, da jo boste lahko pritrdili na poljubni povodec ali poljubni pripomoček. Vsi ljubitelji fetišev - To je izdelek, ki lahko izpolni vaše najgloblje fantazije!
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10919
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 39,99 €

Združite elegantni užitek ter bolečino z usnjeno ovratnico Bound Noir.

 

Podredite svojega ljubimca s to izjemno visoko kvalitetno ovratnico izdelano iz Nubuck usnja. Ovratnica je udobna in varna, vendar obenem tudi trpežna in debelejša za bolj napredne fetiš igrice. 'O' obroček na sredini ovratnice vam omogoča, da jo boste lahko pritrdili na poljubni povodec ali poljubni pripomoček. Vsi ljubitelji fetišev - To je izdelek, ki lahko izpolni vaše najgloblje fantazije!

Ovratnica Bound Noir je idealna za poredne fetiš igrice in je izdelana iz najboljših materialov. Robustno usnje bo brez težav prenašalo tudi bolj grobe zabave. Ovratnica Bound Noir je širša in udobna, vaš podložnik bo kar prosil, da ga sprehodite! Ima nastavljive zaponke, da boste lahko popolnoma prilagodili širino. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Bound
Dodatno Material: Nubuck usnje
Material Usnje
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:USNJENA OVRATNICA Bound Noir
Vaša ocena
Top prodajni artikli