RAZPRŠILO ZA BOLJŠO EREKCIJO V-Active Penis Power (50 ml)

Spoznajte razpršilo s pomočjo katerega boste vsakič blesteli v postelji. Njegovo pozitivno delovanje bo vidno že dve minuti po nanosu. Občutili boste izboljšano spolno moč, tršo erekcijo, ter večjo občutljivost na področju penisa, kar pa bo opazila tudi vaša ljubimka. Zvabite na plano aktivnega moškega, ki se skriva v vas in poskrbite za zdrave in trde erekcije, ter intenzivne vrhunce.
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044560

Spoznajte razpršilo s pomočjo katerega boste vsakič blesteli v postelji.

 

Njegovo pozitivno delovanje bo vidno že dve minuti po nanosu. Občutili boste izboljšano spolno moč, tršo erekcijo, ter večjo občutljivost na področju penisa, kar pa bo opazila tudi vaša ljubimka. Zvabite na plano aktivnega moškega, ki se skriva v vas in poskrbite za zdrave in trde erekcije, ter intenzivne vrhunce.

Če neradi posegate po raznoraznih tabletah za izboljšanje spolne moči, in bi radi izdelek, ki prične delovati že po nekaj minutah, ter ga ne rabite zaužiti, imamo za vas dobro novico. Razpršilo V-Active namreč nanesete neposredno na predel penisa, in delovanje občutite v trenutku. To bo zagotovo pripomoček, ki ga bo diskretno ob sebi nosil čisto vsak odlični ljubimec. Težave z erekcijo ter nizkim libidom bodo preteklost. Tokrat boste z enim nanosom odpravili vse vaše zavore, in se pokazali v pravi luči kakor nenasitni ljubimec. 

 

Kako deluje?

Izdelek takoj po nanosu s svojimi zeliščnimi učinkovinami pospeši prekrvavitev v vašemu penisu. Rezultat je močna in trda erekcija, ter izboljšana spolna moč. 

Navodila za uporabo:

Razpršite izdelek po vašem penisu in modih dokler ne začutite popolne navlaženosti. Počakajte nekaj minut, da izdelek prične učinkovati!

 

Ingredients: Glycerin, Aqua (Watter), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglyceryl-10 Laurate, Sorbitol, Laureth-9, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Panthenol, Vanillyl Butyl Ether, Citric acid, Camphor, Capsicum Annuum Extract, Polysorbate 80, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-6 Caprylate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lactic acid

Opozorila: 

Hranite izven dosega otrok!

Izogibajte se stika z očmi ter poškodovano kožo!

Hranite v hladnem in suhem prostoru!

Zaščitite pred sončno svetlobo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo izdelka: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO ZA BOLJŠO EREKCIJO V-Active Penis Power (50 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli