VAGINALNA ČRPALKA Bad Kitty

Vaginalna črpalka je erotični pripomoček, ki ga mora preizkusiti vsaka ženska. Veliko žensk ne ve točno za kaj se uporablja črpalka. Poleg povečanja vaginalne nabreklosti, boste s črpalko izboljšale tudi prekrvavitev intimnih predelov, kar bo omogočilo večjo občutljivost, ter močnejše orgazme. Poleg vsega pa izboljša tudi čvrstost vagine, kar bo še posebno opazil tudi vaš partner. To je idealen pripomoček za vaju!
37,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
ORION01160

Vaginalna črpalka je erotični pripomoček, ki ga mora preizkusiti vsaka ženska.

 

Veliko žensk ne ve točno za kaj se uporablja črpalka. Poleg povečanja vaginalne nabreklosti, boste s črpalko izboljšale tudi prekrvavitev intimnih predelov, kar bo omogočilo večjo občutljivost, ter močnejše orgazme. Poleg vsega pa izboljša tudi čvrstost vagine, kar bo še posebno opazil tudi vaš partner. To je idealen pripomoček za vaju!

Združite zabavno s koristnim in izberite vaginalno črpalko. Črpalka ima anatomsko oblikovano kapsulo katero vstavite na predel vagine. Z priloženo pumpico, pa pričnete črpati vakum, medtem pa opazujete napredek skozi prozorno kapsulo. Ko boste prenehali z njo pa boste odkrili povsem prenovljeno vagino, ki bo navdušila tudi partnerja. Čvrsta vagina z povečano intenzivnostjo občutkov, pa bo dobitna kombinacija za oba!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Orion
Material ABS
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNA ČRPALKA Bad Kitty
Vaša ocena
Top prodajni artikli