VAGINALNA ČRPALKA Passionate Lover

Za ženske predstavnice je tukaj izdelek, ki poveča željo po spolnih odnosih, in se bo dotaknil vaših erogenih con. Črpalka je namenjena tako stimulaciji klitorisa, kakor tudi prsi. Odlikuje jo avtomatična črpanje zraka, ter nastavljive vibracije. Ergonomsko oblikovana skledica je izdelana tako, da se popolno prilagodi intimnim predelom in prsim, ter z posebnimi rebrastimi detajli stimulira vaše najbolj občutljive točke. Njen namen je, da poveča pretok krvi, in s tem občutljivost intimnih predelov. Rezultat pa so boljši orgazmi, ter povečana želja po spolnosti.
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00986
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 33,99 €

Za ženske predstavnice je tukaj izdelek, ki poveča željo po spolnih odnosih, in se bo dotaknil vaših erogenih con.

 

Črpalka Passionate Lover je namenjena tako stimulaciji klitorisa, kakor tudi prsi. Odlikuje jo avtomatična črpanje zraka, ter nastavljive vibracije. Ergonomsko oblikovana skodelica je izdelana tako, da se popolno prilagodi intimnim predelom in prsim, ter z posebnimi rebrastimi detajli stimulira vaše najbolj občutljive točke. Njen namen je, da poveča pretok krvi, in s tem občutljivost intimnih predelov. Rezultat pa so boljši orgazmi, ter povečana želja po spolnosti.

Črpalka Passionate Lover ima odstranljivi silikonski rokav, ki ga lahko hitro in enostavno očistite. Material izdelka je fleksibilen in prijeten za uporabo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dodatno Baterijski vložek: 3 x AA (Niso priloženi)
Material Silikon
Barva Bela
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNA ČRPALKA Passionate Lover
Vaša ocena