VAGINALNA ČRPALKA Vibrating Sucker

Vibracijska vaginalna črpalka bo ustvarila edinstvene užitke. Anatomsko oblikovana črpalka se prilega vaši vagini in bo s pomočjo vakuma ter vibracij ustvarjala stimulativne občutke. Ta erotični pripomoček pa je odlična izbira tudi za pare, saj jo lahko dobro vključite v vajino predigro. Partnerica bo občutila stimulacijo ter povečala občutljivost intimnih predelov, partner pa bo po končanem črpanju deležen nove, čvrste vagine v kateri bo lahko užival vse do vrhunca.
39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
ORION00218

Vibracijska vaginalna črpalka bo ustvarila edinstvene užitke.

 

Anatomsko oblikovana črpalka se prilega vaši vagini in bo s pomočjo vakuma ter vibracij ustvarjala stimulativne občutke. Ta erotični pripomoček pa je odlična izbira tudi za pare, saj jo lahko dobro vključite v vajino predigro. Partnerica bo občutila stimulacijo ter povečala občutljivost intimnih predelov, partner pa bo po končanem črpanju deležen nove, čvrste vagine v kateri bo lahko užival vse do vrhunca.

Vaginalna črpalka ima anatomsko oblikovano PVC kapsulo z mehkimi robovi, ki se popolno prilega vaši vagini. Z njo boste izboljšali pretok krvi na predelu klitorisa in vagine, ter povečali intenzivnost občutkov med in po uporabi. Vibracije si lahko nastavljate poljubno, in sicer z daljinskim upravljalnikom poleg črpalke. Vibracijski jajček pa boste lahko uporabljali tudi posamično.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Orion
Dodatno Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)
Material PVC
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNA ČRPALKA Vibrating Sucker
Vaša ocena
Top prodajni artikli