VAGINALNA ČRPALKA Vibrating Vagina Sucker

Popestrite si svoje intimne trenutke z zanimivo erotično igračko. Vaginalna črpalka je odlična stimulacija za partnerico, ter obenem tudi dobra popestritev za pare. Njena posebnost pa je, da ima poleg klasične črpalke tudi vibracije, kar vam bo nudilo še večje užitke med samo uporabo. Črpalka je anatomsko oblikovana, da se prilega vagini in z njeno pomočjo deluje na sramne ustnice in klitoris. Povečuje njeno nabreklost in intenzivno stimulira z vibracijami. Po koncu uporabe pa bosta zadovoljena oba.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
ORION00187

Popestrite si svoje intimne trenutke z zanimivo erotično igračko.

 

Vaginalna črpalka je odlična stimulacija za partnerico, ter obenem tudi dobra popestritev za pare. Njena posebnost pa je, da ima poleg klasične črpalke tudi vibracije, kar vam bo nudilo še večje užitke med samo uporabo. Črpalka je anatomsko oblikovana, da se prilega vagini in z njeno pomočjo deluje na sramne ustnice in klitoris. Povečuje njeno nabreklost in intenzivno stimulira z vibracijami. Po koncu uporabe pa bosta zadovoljena oba.

Privoščita si malce drugačne zabave in v posteljo pripeljita vibracijsko vaginalno črpalko. Vstavite jo na vagino in pričnite z črpanjem vakuma. Medtem pa skozi prozorno ohišje opazujte kako nabrekla postaja vaša vagina. Zabavne igrice z črpalko bodo vam ustvarjale vibracije, on pa bo po končani uporabi občutil prenovljeno vagino, ki je pridobila na svoji čvrstosti.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Orion
Dodatno Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)
Material ABS
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNA ČRPALKA Vibrating Vagina Sucker
Vaša ocena
Top prodajni artikli