VAGINALNA KROGLICA Tulipano

Predstavljamo vam vaginalno kroglico Tulipano, ki bo poskrbela za krepenje mišic medeničnega dna in vas popeljala do neverjetnega orgazma. Čeprav je kroglica majhna ima velik potencial, namreč izjemno dobro opravlja svojo dolžnost pri krepitvi mišic medeničnega dna, kar občutno zmanjša ali celo zaustavi nekontrolirano in nadležno uhajanje urina. Vaginalna kroglica Tulipano je izjemena erotična igračka in skoraj da, obvezen pripomoček za izvajanje Keglevih vaj, saj je bila prvotno zasnovana le za to.
14,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E23988

Predstavljamo vam vaginalno kroglico Tulipano, ki bo poskrbela za krepenje mišic medeničnega dna in vas popeljala do neverjetnega orgazma.

 

Čeprav je kroglica majhna ima velik potencial, namreč izjemno dobro opravlja svojo dolžnost pri krepitvi mišic medeničnega dna, kar občutno zmanjša ali celo zaustavi nekontrolirano in nadležno uhajanje urina. Vaginalna kroglica Tulipano je izjemena erotična igračka in skoraj da, obvezen pripomoček za izvajanje Keglevih vaj, saj je bila prvotno zasnovana le za to. Poleg krepitev mišic pa tudi ponuja izjemne užitke in orgazme. Ta anatomsko zasnovana oblika omogoča enostavno vstavljanje v vaginalno odprtino in tudi prijeten občutek nošenja ob vseh dejavnostih.

Mehek in nežen material ter oblika omogočata, da se kroglica odlično in udobno vsede v vagino. Vaginalna kroglica Tulipano je izdelana iz medicinskega silikona, zato je prijazna kožnemu tkivu in sluznici.

Za popolne užitke ne pozabite uporabiti lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALayla
VelikostOd 10 do 15 cm
Dodatno

Premer: 2 cm

Dolžina: 12 cm (kroglica 4,5 cm)

MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNA KROGLICA Tulipano
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki